Jump to content

Buge

Фен
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Buge

  1. Течността не беше мътна, но със сигурност не е сменяна повече от 4-5 години. За съединителя нямам идея, аз лично не съм го сменял, но не тресе или придърпва когато е натиснат. А попмата не протича ли ако е заминала, или просто почва да прави проблеми? И като начало, да я закарам да го обезвъздушат отново.
  2. Би трябвало, докато са източваше, отгоре се доливаше постоянно, за да не засмуче въздух.
  3. Здравейте, колата започна да има проблем с трудно влизащи предавки на ръчни скорости. Горната и долната помпа не изглеждат омазнени и не губи течност. Като опит за решение на проблема смених течността с нова, но от това превключването стана още по-трудно. Имате ли идея, какво друго да гледам и какво може да се предприеме по въпроса?
  4. @CARPERA Да, течността е на MAX и за това предположих, че може да е от магнита на капачката. Днес сутринта температурата беше над 0 и вече не светва тази индикация. Явно е някакъв проблем с датчика, който се проявява на минусови температури.
  5. Здравей, проблема реши ли се със смяна на капачката? Имам абсолютно същия проблем, само, че го прави само при температури под нулата.
  6. Здравейте, колеги, може ли да ме насочите към сервиз, в който да ми ремонтират ел. огледалата за обратно виждане. Едното огледала не се прибираше по принцип (настройването си работи), а сега и другото спря да се прибира и да се настройва от копчето. Във форума видях, че има опция за ремонт, но все пак може ли да ме насочите към сервиз или човек, където могат да го направят. Става въпрос за София. Благодаря
  7. @smirky благодаря за подробния и изчерпателен отговор, наистина така обосновани мнения са полезни, не само на мен, а и предполагам на други търсещи, но за съжаление темата на разговора се измести от "съвместимост на оригинално радио" на "за и против андроид аудио", ама както и да е , не искам да влизам в излишна полемика, както казах нямам лични наблюдения. @JHM Мерси за инфото, колкото и да не съм ентусиазиран от идеята, явно ще се минава на андроид и ще разгледам този модел, щом има доволен от първа ръка.
  8. За андроидите изключвам, че не стават за дизели (както твърдят във форума, заради допълнителната букса), но при профилактиката на климатика се заговорих с хората и коментираха, че често правели проблеми с климатика. Аз лични наблюдения нямам но вариантите, които съм виждал седят яко дървено и не ми харесват, но пък може да не съм виждал читав модел. За това предпочитам по възможност да сложа заводско втора употреба, но като гледам никой не може да каже какво да гледам преди да купя нещо за да стане и да е съвместимо. PS. Дай линк към това от което си доволен, ако не намеря друго решение, искам, не искам ще трябва да гледам за този вариант.
  9. За андроид съм чувал и положителни и негативни коментари, така че не ми се рискува. Ако твоята е съвместима с моя модел, с радост ще се спазарим.
  10. Здравейте, тъй като проблема със заводското радио не се оказа решен както си мислех (в тема Проблем с радиото), се замислям за закупуване на такова втора употреба. Аз съм с Accord 2.0i, 2007 без премиум аудио, но повечето обяви, които намирам са за конзоли от дизели преди фейс лифта. Та въпросът ми е следния. Трябва ли задължително да търся радио свалено от кола бензин 2006-2007 и какво да гледам като съвместимост? Също така ми е интересно дали мога да монтирам конзола със навигация (и има ли смисъл), понеже моята е без? Предварително благодаря на отзовалите се.
  11. РЕШЕН ПРОБЛЕМ Прекъсването се получавало от студена спойка в усилвателя. Проблема бе открит и оправен след посещение в car audio сервиз срещу 90 лв. Благодаря на всички дали мнение и съдействали.
  12. Запазил съм час за car audio сервиз и ще пиша какво е било развитието. Това също го казаха като вероятност, ако не са колоните.
  13. Мисля, че да. За сега съветите са да проверя дали няма проблем с колона или друго окъсяване, и да включва някаква защита.
  14. Здравейте колеги, имам следният проблем на радиото при Accord 2007 с конзола без навигация. След като радиото работи известно време се получава прекъсване все едно съм натиснал бутон MUTE. Самият дисплей работи и показва, че сменям станциите или звука, като и управлението на вентилаторите, но радиото седи заглушено. Същото се получава и при ползването на CD. Ако го загася и пусна от бутона ON/OFF започва да се чува само единично припукване от задните колони. Проблема се оправя ако загася колата от контакт и я запаля отново. В нета попаднах, че може да се активира някаква функция за спешни съобщения при слаб сигнал, но съм изключил TA и всички такива функции. Та въпроса ми е има ли някой идея какъв може да е проблема и евентуално варианти за решението му?
  15. Двете хидравлични помпи за съединителя проверихте ли ги?
  16. В същата ситуация се наложи смяна на радиатора, който върви с дехидратора. По спомен - радиатор, допълване и труд излязоха около 370 лв.
×
×
  • Създай нов...