Jump to content

A_ganeff

Фен
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от A_ganeff

  1. Здравейте колеги, Хонда Сивик 8 генерация 2.2 дизел има ли DPF филтър и ако има създава ли проблеми?
  2. Проблема е решен. Реостат на парното - 40 лв. с работата.
  3. Момчета, има ли смисъл да сложа на акорда гума размер 205/60/16? Ще се промени ли возията на колата, че слизам от френска кола и Хондата ми се види като каруца.
  4. В този ред на мисли, тогава може ли да се сложи радио двоен дин в двата свободни панела на конзолата и колата да свири от там, а не от оригиналното радио
  5. Момчета, това от снимката ще стане ли верно на акорд 7 генерация 2005г.
  6. Колеги, появи се неприятен мирис в купето, когато се пусне парното, но мирише и когато духа на стъклата и само при по-слаба степен на вентилатора, а при силна степен не се усеща, за колектор ли да се подготвям или може да има друга причина?
  7. Момчета, има ли как да се направи Хондата да се свърже с AUX кабел с телефона и да свири през радиото?
  8. Сменени са всички филтри на колата и маслото, друго не. Шума започна след смяната на маслото, преди това нямаше никакви проблеми. Колата е 2.2 дизел и забелязах че една идея по-мудно ускорява. Възможно ли е нафтата да е гадна, заредих на OMV
  9. Момчета, използвам същата тема, след като сменихме маслото на колата, двигателя на празен ход е тих, но в момента, в който се подаде газ става осезаемо по-шумен и най-притеснителното, когато колата е на скорост при падане на оборотите на около 1100 се чува неприятно дрънчене на тенекия... Маслото е 5w30 Elf evolution ако има значение.
  10. Здравейте, от скоро карам Хонда Акорд 7 генерация 2.2 дизел 2005г. Възможно ли е да се направи колата като вдигне 20 км/ч да се заключва автоматично?
×
×
  • Създай нов...