Jump to content

A_ganeff

Фен
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About A_ganeff

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Хонда Акорд
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте колеги, Хонда Сивик 8 генерация 2.2 дизел има ли DPF филтър и ако има създава ли проблеми?
 2. Проблема е решен. Реостат на парното - 40 лв. с работата.
 3. Момчета, има ли смисъл да сложа на акорда гума размер 205/60/16? Ще се промени ли возията на колата, че слизам от френска кола и Хондата ми се види като каруца.
 4. В този ред на мисли, тогава може ли да се сложи радио двоен дин в двата свободни панела на конзолата и колата да свири от там, а не от оригиналното радио
 5. Момчета, това от снимката ще стане ли верно на акорд 7 генерация 2005г.
 6. Колеги, появи се неприятен мирис в купето, когато се пусне парното, но мирише и когато духа на стъклата и само при по-слаба степен на вентилатора, а при силна степен не се усеща, за колектор ли да се подготвям или може да има друга причина?
 7. Момчета, има ли как да се направи Хондата да се свърже с AUX кабел с телефона и да свири през радиото?
 8. Сменени са всички филтри на колата и маслото, друго не. Шума започна след смяната на маслото, преди това нямаше никакви проблеми. Колата е 2.2 дизел и забелязах че една идея по-мудно ускорява. Възможно ли е нафтата да е гадна, заредих на OMV
 9. Момчета, използвам същата тема, след като сменихме маслото на колата, двигателя на празен ход е тих, но в момента, в който се подаде газ става осезаемо по-шумен и най-притеснителното, когато колата е на скорост при падане на оборотите на около 1100 се чува неприятно дрънчене на тенекия... Маслото е 5w30 Elf evolution ако има значение.
 10. Здравейте, от скоро карам Хонда Акорд 7 генерация 2.2 дизел 2005г. Възможно ли е да се направи колата като вдигне 20 км/ч да се заключва автоматично?
×
×
 • Create New...