Jump to content

Mitov82

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Mitov82

  1. Днес кофато зареждаха системата се видя, че в нея е вкарван и оцветител. Кой и кога не е ясно, но явно щом са вкарвали, някога е имало проблем. Надясам се да е отстранен и просто да не са дозаредили системата. Малко вероятно е, но времето ще покаже.
  2. Ами незнам каъв е периода, колата е нов внос, но когато я купих преди около месец, климатроника уж си беше ок. Ако до пролетта пак се констатира такава липса, нещата са ясни.
  3. И при мен проблема се реши след добавяне на 250 гр. фреон в системата. И в двете зони темепературата е еднаква. Въпросът е, че 250 гр. си е сериозна загуба.
  4. Днес късно следобед пак нещо страано се случи, за около секунда от дясната централна духалка за около секунда излезе нещо като пара. Не беше много, не усетих някаква миризма или нещо странно, но да други коли, които съм имал не се еслучвало. Климатроникът беше настроен на 16 градуса, вентилатора на 1 степен. Дали е някакво изсушаване на изпарителя незнам.
  5. Благодаря колега! А има ли вероятност това да се получи от намаляло количество фреон. Колата я имам от 20 дни и в началото беше ок?
  6. Колега ще използвам темата ти, за което предварително се извинявам! От около 3 или 4 дни забелязах, че при пуснат климатроник от страната на водачане духа толкова студено колкото от пасажерската. Пробвах всички възможни настрийки но няма резултат. Някакви идей? Отново се извинявам за намесата в темата ти!
  7. Аз имам същия проблем. Познат ми каза, че най-вероятно е клеясал механизма за отваряне(повдигане) на вратата. Другият варянт ми ми се струва невъзможен, но ми казаха, че от жегата се вдигало налягането в амортисьора. Не съм разглабял все още нищо и не мога да потвърдя нито едно от твърденията, но първото ни се струва най-вероятно. От жегата омекват гнусотиите събрани с времето.
  8. https://h-tune.co.uk/club/guides/accord-2003-2008-7th-generation-upper-lcd-display-repair.1692/
×
×
  • Създай нов...