Jump to content

yan68

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от yan68

  1. Здрасти, Емич Направихме принудителната регенерация. Тръгнах и след 35 км. пак светна дпф. Ще трябва да го свалям май и чистене. Дай адреса на тази фирма във Варна, ако имаш запазен някъде?!
  2. Благодаря, приятел Сега правим принудително регенериране, окза се че е нарушен вискозитета на маслото и не разрешава регенерация. Смених е маслото. Грешката изчезна сама. Поксрах 15 км и пак се яви знака за дпф. Обратно в сервиза и сега чистят грешката, съответно започват и принудителен регенерат. Ще видим какво ще се случи.
  3. Здравей, Емо Изчетох форума относно DPF филтъра. Проблема при моя Сивик е че светна направо символа задно със удивителния знак. Не е имало само символ.... Наблюдателен съм и щях да забележа. Пробвах да регенерирам на път по магистрала за 20 - 25 мин но не се получава. Сега виждам че трябвало 1500 - 2000 об. Дали мога да опитам отново, след като вече е светнал символа едновременно с удивителен знак. Ако си бях Бг щях да имам много опции. Лошото е, че съм Гм. Дай някакъв джокер.
  4. Безкрайни благодарности, задължен съм ти. Ако имаш път към Варна да се обадиш. Черпя по бира на крайморската алея. На 27.06 се прибирам във Варна.
  5. Търся на български език за Сивик 9 та генерация но дизел 1,6
  6. Здравейте, виждам публикуван линк за ръководство на български език за Хонда Сивик 2013 -2014 . За мое съжаление е бил активен преди доста време. Мога ли да ви помоля да го публикувате отново или да ми го изпратите на мейл. Купих такъв автомобил преди 1 месец и напараво се влюбих във возията му. За разхода дане говорим 3,4 до 4,8 извън града / понеже го настъпвам повечко /140 -150 / Ако съм в нормата 90 - 100 / 3,5 . направо не е истина. Всичко по колата е ок. Докарах я от Холандия с намерение да я продавам. Е, отказах се. Ще я запазя за личен автомобил. Само книжката е на холандски. И нещо ако ми се наложи на пътя с някоя информационна лампа ..... та за това .... ако изпратите линк на български, много ще съм благодарен. Поздрав! Дидо мейла ми е : asfleather@abv.bg Civic Tourer 2014 1,6 Diesel DiTEC
  7. Здравейте, виждам публикуван линк за ръководство на български език за Хонда Сивик 2013 -2014 . За мое съжаление е бил активен преди доста време. Мога ли да ви помоля да ми го изпратите на мейл. Купих такъв автомобил преди 1 месец и напараво се влюбих във возията му. За разхода дане говорим 3,4 до 4,8 извън града / понеже го настъпвам повечко /140 -150 / Ако съм в нормата 90 - 100 / 3,5 . направо не е истина. Всичко по колата е ок. Докарах я от Холандия с намерение да я продавам. Е, отказах се. Ще я запазя за личен автомобил. Само книжката е на холандски. И нещо ако ми се наложи на пътя с някоя информационна лампа ..... та за това .... ако изпратите линк на български, много ще съм благодарен. Поздрав! Дидо мейла ми е  :         asfleather@abv.bg      Civic  Tourer  2014 1,6 Diesel DiTEC

  8. Здравейте, виждам публикуван линк за ръководство на български език за Хонда Сивик 2013 -2014 . За мое съжаление е бил активен преди доста време. Мога ли да ви помоля да ми го изпратите на мейл. Купих такъв автомобил преди 1 месец и напараво се влюбих във возията му. За разхода дане говорим 3,4 до 4,8 извън града / понеже го настъпвам повечко /140 -150 / Ако съм в нормата 90 - 100 / 3,5 . направо не е истина. Всичко по колата е ок. Докарах я от Холандия с намерение да я продавам. Е, отказах се. Ще я запазя за личен автомобил. Само книжката е на холандски. И нещо ако ми се наложи на пътя с някоя информационна лампа ..... та за това .... ако изпратите линк на български, много ще съм благодарен. Поздрав! Дидо мейла ми е : asfleather@abv.bg Civic Tourer 2014 1,6 Diesel DiTEC
  9. Пропуснах... в момента е на 217 300 км. Придобих я на 212 400 км.
  10. Здравейте, съвсем нов съм във форума. Преди месец докарах Сивик девятка Турър дизел 1,6 .... УНИКАЛЕН . Само това мога да кажа. направо съм влюбен. Окачването е с тристепенна избираемост - комфорт, нормал, динамик . Избирате си според терена ... и скоростта разбира се В рамките на 90 -100, разход 3,6 - 4,2 Когато я настъпвам качва до 5,2 при средна150 . 6 степенна ръчна кутия. Мислех да я продавам но след едномесечен тестдрайв се отказах. Ще я покарам няколко години поне, живот и здраве. Туръра е комби базата. Характеристиката според мен е обемен спорт комфорт. 3 в 1. Добавете и ниския разход. Намерите ли подобен автомобил, не се колебайте. Просто ми е мъка, че не намерих сив или бял. Моят е черен металик и са нужни повечко грижи по външния вид . Цветът е единствения косур. А , да. И не успявам да намеря инструкции на БГ. Моята книжка е на холандски. Намерих на английски, но друго си е на БГ. Ако някой може да помогне. Предварителни благодарности.
×
×
  • Създай нов...