Jump to content

Borio

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Borio

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Белово

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте колеги, имам голям за мене казус и ми трябва малко помощ. След обсшужване на колата-масло, маслен филтър, горивен филтър, въздушен филтър, се появи силен шум при обороти от 1500 и точно на 2000 е най-силен, при леко ускорение без турбо, след което веднага изчева. Заех се със смяма на маркуча на въздушния филтър(беше сцепен на 2 места) разглобих и почистих егр и тръбата на егра, но шума остана. Шумът като че ли идва от изпускателната част, звучи като спукано гърне или някоя връзка, но е много странно, че се случи след обслужва е. Благодаря на всички включили се предварително!
  2. revenue, единия модул е кънект2, а другия екстрон, но не ми отваря линка и не намирам такъв модул в нета 😭 бтв навигацията е китайска с евро букси
  3. Здравейте колеги, видях темата за радиото и реших да пиша тук.. Имам въпрос - със заводско цд съм но си взех двоен дин радио и искам да си го монтирам сам, таа разглобих дашборда свалих радиото иии изненада-буксите на оригиналното радио не са евро като на това с двойния дин. Та на въпроса, от къде мога да си взема преходни букси и да го свържа така, че да ми работи и дисплея за климатика (не съм със заводска навигация)
  4. Колеги моята баба Яга е сивик 06 2.2 дизел. Проблема е следния - пали и вирви на пушка но като натисна старт бутона върти 3-4-5 пъти преди да запали, таблото премигва. От къде да започна - слаб акумулатор, свещи... Кабели? Благодаря
×
×
  • Създай нов...