Jump to content

Кристиан

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно Кристиан

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте, След много изгледани клипчета,оферти и изчетени неща за тези афтърмаркет навигации стигнах до извода,че за сега съм пас.Желанието обаче за блутут към телефона с който мога да пускам музика и да говоря си остава.Може ли да препроръчате някой,който сте използвали и върши добра работа. Другия ми въпрос е малко по странен.Колата няма обдухване на задните седалки.Дали има някакъв шанс да намеря частите от някоя ударена кола за части и ако да,има ли някой идея какво ще ми трябва ?
  2. Така няколко неща: Крушката я смениха в сервиз и я смениха толко куцо.Дразни ме но без топъл гараж не смятам да се разболявам и да ме пратят да спя на хотел заради малкия. Положението не е толкова зле колкото го изкара колегата.Колата е пробвана на тъмен път и съм преценил че нещата са окей.При първа възможност за топъл гараж ще бъде поправена. А иначе аз обмислям да търся оригинален фар с ксенон,определено не ми се занимава с китайски изделия.А отностно леда четох по нагоре че филипса бил добър. Мерси на всички за помоща и обещавам да не създавам условия за ПТП-та.
  3. @romborak мерси много за инфото.Като уредя пак гараж на топло ще го оправя това,за сега за в града ще мине номера (с дете на 2 месеца не ми предстои скоро разходки извън града ).Отностно крушката взех на OSRAM някакви ultra life като видях колко е трудно всичко.За сега ще карам с халогенките пък на лято ще мисля или за LED или за ксенон
  4. След много мъка най-накрая я сменихме пустата крушка,докарахме го до 45 мин.Единственото гадно е ,че така като ги гледам новата свети доста по слабо и някак си накриво ама нямаше време повече да се занимаваме.Някой може ли да ме светне от какво може да е това?Има ли някакъв начин да се докара едно и също светене от 2-та фара,примерно да се вземе същата крушка като оригиналната?
  5. Колеги благодаря за бързите отговори.Тъй като съм с бебе няма време и реших само да сменя крушката,обаче проблем.Час напъвахме тъпата тапа през калника(той лесно се изкриви без да се чупи) но без резултат.Не може да няма някой пиниз.Не че не мога да отида до сервиз ама утре ще съм на път и трябва да има начин това чудо да се отвори.
  6. Колеги онзи ден ми изгоря дясната крушка на късите и сега се подготвям психически за предстоящата забава в студа.Имам 2 въпроса: Колата е с обикновен фар с лупа.Има ли значение марката на крушката.Всяка ли ще стане стига да е H1 12V 55W?Не ми се ще да стигна до крушката и да съм купил грешната. Много искам да мина на бяла светлина,може ли да предложите някакви варианти,като на човек който нищо не разбира ?
×
×
  • Създай нов...