Jump to content

5ar

Фен
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно 5ar

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Accord 2.4 AT 2004
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Plovdiv

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Оригиналния диск е двуслойно DVD, за да го запишеш трябва такъв диск и такава записвачка (идеята е че двуслойния диск е по-голям и събира картите). Ако записваш само файла без картите от руския тракер предполагам ще стане и с обикновено DVD. Пиши по темата ако пробваш този вариант.
  2. Проблема е отстранен, откачихме и почистихме масите към купето, вероятно е било окисляване въпреки, че нямаше видимо гадости по връзките не е давало хубав контакт.
  3. Естествено, първото нещо което направих беше това, а и пробвах и с друг акумулатор 12.7V. Ще търсим проблема тези дни при някой майстор.
  4. Изглежда така сякаш е изгубена масата, а кабела на минуса изглежда без проблем. При натискане на шоковия бутон няма разлика. По таблото нищо не свети, централното не работи.
  5. 5ar

    Няма ток

    Колата се отключи нормално с дистанционното всичко нормално сложих ключа и още при завъртането изгасна абсолютно всичко, дори плафоните не работят. Измерихме бушоните, всички са наред. Има два входа на таблото за бушоните, до единят идва ток, но този който идва от стартера няма. Досега не съм срещал такъв проблем на никой от автомобилите които съм карал. Някакви идеи? Акорд 7 2004 2.4 АТ
  6. Руснаците са пуснали тук орязана версия без карти колкото да ти работи дисплея. Не съм сигурен дали може да чете обикновено DVD или задължително трябва да е двуслойно. https://rutracker.net/forum/viewtopic.php?t=2913364
  7. Колеги, дали някой е монтирал парктроник при наличието на фабричен теглич? Замислям се да сложа нещо такова, но не знам дали няма да има проблеми. С оглед това се чудя какво да сложа парктроник или китайско огледалото със задна камера (pre-face е автомобила с navi) Благодаря предварително!
  8. Здравейте, харесвам марката и съм се насочил към 2.4 бензин. Как ви се струва тази? https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11521466195309613&slink=8yyqvl&fbclid=IwAR2av7Pm_wDQJMjAlJ1b8qG1BiCRcKbTmukZlCxl9nNC2LaNe9ZrlnE4RpE
×
×
  • Създай нов...