Jump to content

sa4kov

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно sa4kov

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda CR-V 2005 5MT K20A4 + LPG Romano Antonio OBD
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здрасти колега , това и на мен ми го причиниха преди няколко дни, на хан Богров на голямата прехвалена гумаджийница... като първо искаха да искарат мен виновен за проблема ,че едва ли не съм им закарал колата си с 1 счупена шпилка , но след като намерих отчупеното пърче под колата , започнаха с извиненията и мънкането. А при въпроса ми - "И ся кво прайм?" , отговора беше - "Ми не знам ,аз не се занимавам с това... нали видя аз леко го развих." , но пък можаха да ми вземат 70 лв и да ми скъсат шпилка накрая гррррр.... Та... следва продължение с тази хегемония...
  2. При. мен си се върти нормално лесно... но май са забравили да сложат заглушителя, чувам. леко. виене като дам. крайно ляво или дястно.... още тествам де.
  3. Привет колеги , да се присламча и аз към темата ако може... в момента колата ми е със всесезонни гуми , но мисля да не рискувам и за зимата да си взема зимни гуми. Хвърлил съм око на този модел , моля ако някой ги е използвал или има наблюдения над тях да даде мнение. Полезно ще е да чуя и страничен поглед. Мерси предварително! https://bg.avtogumi.bg/oscommerce/zimni-gumi/nexen/snow-wh21-21565-p-282099.html
  4. За моя радост сервиза ,който обслужва колите ми работят с фирма която е рециклирала маркуча на достъпна цена. Цялата галимация със смяна на хидравличната течност (закупих я преди това от Бултрако) , сваляне на маркуча и монтиране след това , рециклиране на самия маркуч , ми струва общо 150 лв. Сервиза се намира по околовръстното към Суходол , но не знам точен адрес, но при интерес ще дам контакти на сервиз/механика. ПП: ще дам след няколко дни тест обратна връзка дали това което са свършили е качествено.
  5. Относно шума... прочетох тук ,че има вътре някаква част по маркуча наричаща се заглушител или нещо такова , което дефакто обира този шум.
  6. Здрасти , а каква цена ти даде за изработката на такива?
  7. Привет колеги , нов съм в обшността на Хонда и за 1ви път пиша тук. Малко интро - на скоро си закупих автомобил Honda CR-V 2 gen. 2.0 2005г. внесена от Гърция. Автомобила е поддържан и добре запазен, аз съм 1ви собственик след купувача и , производство UK. Попрочетох доста неща тук и започнах с обслужването на автомобила след регистрацията - масло деференциал , масло скоросттна кутия , спирачна течност , масло двигател , антифриз , филтри , клапани , смяна на някой уплътнения , предни амортисьори пълен пакет , задни биалетки и т.н. Монтирах и газов инжекцион Романо при Иво Ленков (забравих да кажа ,че съм от София). До тук добре. Но още при Иво той самия ,а и после аз забелязохме , таене или да го нарека омасляване на маркуч от хидравличната система - Снимка 1. Забавих се със седмица да задвижа нещата по отстраняване на проблема и вчера по време на маневра за паркиране излезе пушек от предния капак , след което видях че нещо е изпръскало горещия двигател. След оглед и няколко теста , се видя къде е проблема , маркуча който беше омаслед в средата , в края си имаше сцепване мъничко.. но достатъчно да направи гейзерче при работа на хидравличната система , Снимка -2. Проучих нещата и се оказва ,че тези маркучи в Бултрако са на цена от 620 лв. (пак казвам ,че съм от София и е проверено в клона им в София по ВИН номер частта) , да оставим че при колеги писали по пролема във форума струваше пак от тях 540 лв. , пак си е скъпо... Видях ,че колегите от Пловдив използват услугите на фирми занимаващи се с хидравлики и подобни маркучи и машини. И по точно - HANSA-FLEX клон Пловдив (http://www.hansa-flex-bg.com/) за цената от 50 лв. Е..днес звъннах на тази фирма казаха ми какви са им изискванията т.е. да е свален маркуча и да го получат за рециклиране /поправка и замяна на гумените части от маркуча , и след 2-3 дни ще бъде готов. И съответната цена от 200-300 ЛВ.. Странно , в Пловдив 50 лв , а в София на същата фирма 200-300 лв.??? На мен ли ми има нещо или тези хептен изкукаха... Дайте съвет какво да предприема , а как да процедирам, ако трябва ще си пратя маркуча за рециклиране в клона в Пловдив , или кажете някоя фирма с по земни цени за тази услуга.. ПС: прочетох и нещо за заглушител или подобна част от маркуча която трябва да се прехвлърли на новия... при този белязания маркуч ли е тази част?
  8. Здравейте колеги , в София има ли място където оправят този проблем... ако може малко инфо и насока.. Мерси !
  9. Здрасти, и аз съм в същото положеине като колегата по горе... та днес ще гледам тази кола. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11538062435242906&slink=8ho01c някакви насоки какво точно да огледам по добре при Jazz-а , из форума прочетох че имат проблеми с течове и проблемно радио.. това фиксва ли се изобщо кардинално?
×
×
  • Създай нов...