Jump to content

Юлиян

Фен
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Юлиян

 1. Благодаря ,ще го взема .Напълни чашата няколко пъти .Да попитам ако знаеш .Тези алуминиевите картери на коя година Хонди ги слагат японците или зависи от конските сили или нещо друго та моят е железен .
 2. Здравейте.Имам HR-V 1.6 4WD, 105 к.с 1999 година-автомат. Трябва да сменя картера,намирам втора употреба алуминев,който по написаното разбирам ,че става за моята хонда.Притеснението ми е ,че моят старият е железен и гарнитурата е съвсем друга както ще видите от снимките .Та въпроса ми е ,дали ще стане за да го взема и сменя .
 3. Мнение за това масло ,че не намирам информация в нета .
 4. Някой сменял ли е ,да сподели как се сменят ,че не свети и е много дразнещо вечер .
 5. Карам HR-V 1999 година с десен волан и педала го има .
 6. Здравейте.Закупих си Hr-v 1999г автоматик-CTV.Имам едни дразнещ проблем ,който не мога да реша. Когато спирам ,колата ми гасне ,но само ако не е загряла добре.Тоест приближавам светофар спирам,след няколко секунди почва едно играене на оборотомера и изгасва.Правих си експеримент ,спирам и превключвам на която и да е друга скорост и не гасне. Моля за мнение ,ходих до един майстор и той ми каза ,че може би е стартовият съединител,който може да се е износил или изкривил..
×
×
 • Create New...