Jump to content

MITE

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно MITE

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда црв 2.2 дизел
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Мездра
  1. Колега сърдечно благодаря за клипчето, но проблема аз съм го направил. Разместил бях положението на копчето за посоките на вентилация. Поставих го на положението срещу лицето направих процедурата и всичко си дойде както трябва. Отново голямо благодаря.
  2. При мен е същия проблем само, че не се получава и лампата мига отново. Кава може да е причината?
  3. Направих същото, но лампата за рециркулация не мига, свети постоянно и като пусна вентилатора зелената лампа си мига отново. Какво може да е причината? Направих го същото, но лампата продължава да мига. Системата е напълнена с фреон, но диагностиката не отчита нищо. Каква друга може да е причината?
  4. И при мен е така. Само че левия свети и високо и много в ляво. Кажи как си го оправил?
  5. MITE

    Не работи панела за огледалата.  Възможни причини. Бушона е здрав 

  6. И аз съм в клуба с неработеща навигация. От около 20 дни карам хонда црв 2005год.  Искам да те питам подкара ли навигацията и ако си я подкарал кажи как.  Изпрати ли ти някой диск

  7. MITE

    Колега от скоро съм собственик на хонда црв 2005год. Много четох за проблема с навигацията. Писал си че си сложил китайче. Въпроса ми е буксите на оригиналната навигация същите ли са като на китайчето или се преправя нещо?

    1. Покажи стари коментари  7 more
    2. cucy
    3. MITE

      MITE

      Най напред това проверих 

    4. Пламен Георгиев

      Пламен Георгиев

      Не ! Китаеца има лилав кабел за камера

       

  8. И така, понеже някой скоро беше повдигнал тема, за повдигането на СРВ-то отзад, се загледах и в моята. Установих, че нямам видимо увисване на задницата /гледайки я от страни на равно/. Обаче като я загледах от зад, забелязах, че задните колела стоят леко разкрачени. Не много , но се вижда с просто око, но нямам проблем с износване на гумите. Та това ме накара да се замисля и да задам няколко въпроса: 1. Това най-вероятно се дължи на омекнали пружини - или бъркам? 2. Мисля ,че и задните колела се регулират на стенд / не само предните/ и дали след реглаж ще се поизправи малко - или не се регулират? 3. Кажете някой сервиз, с добър стенд за реглаж? 4. Да пробвам ли първо с реглаж, или да мисля и аз за подложки ?
×
×
  • Създай нов...