Jump to content

Iadiad7788

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Iadiad7788

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Принципно колите им са една идея по-скъпи от пазарните цени, но това е нормално с оглед на гаранцията, която дават. От друга страна не вярвам да си позволяват да правят глупости с километрите или да оправят ударени коли и да ги препродават, защото това, ако се разбере не вярвам да могат да продадат и една след това(логиката ми така казва, но може и да греша....). Знам за мненията за сервиза им, но същите важат и за Бултрако и дори да купя кола от тях не бих ходил за обслужване там, макар да ми падне гаранцията. По-скоро въпросът е дали колите са "истински" при тях Поздрави!
  2. А какво ще кажете за тази при Апостолов https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11546944484671041 ? Реално единственото, което ме интересува е да няма ръжда по колата - другото някак се оправя!
  3. В Пловдив има ли някакъв форумен сервиз или поне "доверен", при който може да се закара някоя Хонда за оглед преди покупка?
  4. Привет колеги, Някой от Пловдив да е виждал този Акорд https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11545403510491378&slink=9bj84m ? А питам защото, такава цена за комби акорд, автомат, бензинов(и с пера на волана, че и под 200к км) в цяла Европа не съм видял до сега, а не е като да не търся, иначе си изглежда доста запазена на външен вид! Отделно тези продавачи от Пловдив продават явно доста Акорди вкарват, защото този темплейт на описание на самата обява и по телефонен номер има доста обяви в нета главно за хонда, та ако някой е купувал кола от тях също би бил от помощ. Поздрави!
  5. Принципно грам не вярвам на сервизни книжки, че като се поразходя из Горубляне всяка една кола на 130-185 000км има сервизна от официалното представителство и нито един по-сериозен проблем освен масло и филтри, а като запиташ как постигат по-ниските цени в България спрямо Австрия/Щвейцария/Германия, че и Италия и отговорът е: Ееее, ние дебнем и при добра оферта реагираме веднага! И не казвам, че това CR-V не става, дори напротив харесва ми по снимките и ми се искаше, ако някой от Пловдив го е видял и да каже дали има смисъл да се разходя до там. Поздрави!
  6. Здравейте! Някой дали е гледал това CR-V https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=21546016666948861&slink=9a0hrb. Изглежда ми доста запазено на първо четене и се замислям дали има смисъл да се вдигна до Пловдив и да ходя да я видя. Поздрави!
×
×
  • Създай нов...