Jump to content

gmarinov

Фен
  • Мнения

    175
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Обществена Репутация

36 Neutral

Относно gmarinov

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    Accord K24A3 AT
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Бургас

Последни посетители

1541 профилни разглеждания
  1. От една година съм с AUTOLOG за 20 лева, нямам проблеми.
  2. При мен беше откачена буксата която тръгва от компресора и е закачена до перките на радиатора, щракнах я и тръгна.
  3. Имам, но и както се появи проблема, така и се оправи без нищо да правя, вече 2 седмици никакви проблеми.
  4. В момента имам същият проблем, тресене на празен ход, ту се появява, ту изчезва, грешка записва само понякога P0171 и в следващият момент може 5 дни нищо да няма.
  5. Как разбра в коя бобина е проблема или смени всички на късмет?
  6. Едно видео и за масление филтри, повечето от тях се предлагат и на нашият пазар.
  7. Подходящо ли е за К24А3 за летният сезон с оглед високите температури 5w40 - VSI SAE 5W-40 спрямо FDS SAE 5W-30? И кое е най-подходящото масло за този двигател и пробег над 200хил.км., газ, catless, 30/70 градско/извънградско каране, понякога вкарване във високи обороти за кратко време.
  8. Вероятно датчик колянов вал.
  9. Имам втора ламбда сонда в перфектно състояние. Ако ти трябва пиши. Виж и някой, който е сменял генерацията със спортна, трябва да има в добро състояние.
  10. Има вариант да е запушен каталзиатора, виж да не е заминала меката връзка от разбит тампон на мотора. Катализатора за тази кола е към 400-500 лева клиентска цена, оригиналният на вторични е близо 1000 лева, предполагам ще ти предложат да го изхвърлят вместо теб да не се цапаш
  11. Аз бях със счупен обтегач на малката верига, няма стружки, само пластмасовата част пада в картера, голямата ми беше в добро състояние. Чуваше се само на място на климатик и на D, когато паднат много ниски обороти около 600 и веригата трака в корпуса. Това от видеото не ми се чува подобно на моето.
  12. Ако идваш до Бургас мога да пробвам с OBD диагностиката, ако не идваш - виж във фейсбук групата Honda Accord Team Bulgaria, предполагам повечето имат диагностики в колата, ако става с тях ще ти го направят на пътя. При мен веднъж искаше адаптация, която не можах да направя през моят телефон, майстора ми я направи през неговият. Успех!
  13. Когато няма консуматори, динамото не зарежда, затова пада на 12,5 колкото е заряда на акумулатора. Аз от незнание и от подвеждане от майстора рециклирах динамото без да има нужда. Ако сменяш акумулатора можеш да сложиш малко по-голям, аз съм с YUASA 50Ah YBX5053 (160 лева е в момента), една идея по-голям и се побира на същото място.
  14. Една идея повече от оригиналните когато са здрави, но определено по-добре от разбити оригинални. Цената на оригинални е прекалено висока, а втора ръка не виждам смисъл за километрите на които са колите...
  15. Пробвай на P и на D на ръчна като пуснеш климатика дали се увеличава тракането?
×
×
  • Създай нов...