Jump to content

TeoZaf

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно TeoZaf

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Accord 2.2 I-CTDI 2007
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив/София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Ясно Предполагам и в другите сайтове с декодери е така?
  2. Здравейте, искам да попитам някой работил ли е с този сайт https://vindecoder.eu/honda ? Искам по някакъв начин да проверя сервизната история до момента, в който е обслужвана в оторизиран сервиз, на кола внесена от Италия.. та този сайт ми излезна на първо място в търсачката(и като цяло ми изглежда най - достоверен) и като напиша ВИНа ми иска 7$ и нещо за репорт на историята. Въпроса ми е, ако го купя този репорт, ще ми даде ли наистина инфото от сервиза, в който е обслужвана в Италия?
  3. Мда, виж обаче в немското мобиле каква е разликата между читав дизел и бензин.. Ясно, значи това пръскане е практика.. мен ми мина през акъла да не се пръска, за да се прикрие нещо мазно от самата кола..
  4. Здравейте колеги, баща ми се е наточил да си купува црв 3, в понеделник имам уговорка да ходя да гледам този екземпляр - https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=21551455394970217&slink=b0u2sk , случайно някой от София да е ходил да е гледа или да познава човека, защото гледам, че от един месец е вече обявата.. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=21555332593530391&slink=aysvrw - Вчера ходих да гледам тази. Мисля, че километрите са реални, защото беше много запазена от вътре, нямаше нищо протрито или износено по никой детайл, освен кожичката на скоростния лост - личеше си, че човека, който я е карал си я е пазил доста. Даже я покарахме, двигателя звучеше, че работи равномерно, а бе всичко изглеждаше доста добре, даже човека сам ми предложи да отидем да е видят в Хонда, защото беше много уверен, че всичко и е ок. Но накрая като отвори капака всички компоненти бяха омазнени и като го попитах защо така, ми каза, че ги пръскал с нещо отгоре за да изглеждало лъскаво.. та въпроса ми е съмнително ли е това, защото на мен ми се видя като такова..
  5. Хмм, останах с впечатление, че в една от темите всички се съгласихте, че дизеловият двигател на фейслифта е с една идея подобрен и веригата по-малко се износва.. значи в крайна сметка променено ли е въобще нещо по двигателя на фейслифта или е абсолютно същия като преди фейса? Колега, ще ми кажеш ли колко ти струваше този ремонт? И дали си с фейслифтовият модел? Също така искам да попитам някой, който е с черен екземпляр, напича ли се прекалено много през лятото и започва ли да става с времето някакав проблем за боята, ако е изложена прекалено много на слънце?
  6. Здравейте на всички, решил съм да ви ставам колега и искам да ви питам няколко неща във връзка с това, тъй като не разбирам кой знае колко от техническата част на колите.. Спрял съм се на фейслифтовият дизелов двигател и ще съм много благодарен, ако ми кажете дали има някакви харектерни особености, които трябва да гледам или, в които трябва да се заслушвам като правя оглед на даден акорд. От това което прочетах до сега тук, разбрах за съединителя по какво да позная дали е почнало да му идва времето и за турбината, че когато вие прекалено много значи не е в ред... главно исках да питам за турбината дали има и някакъв друг признак, по който мога да позная, че не е в ред.. но ако има и нещо друго специфично което трябва да слушам/гледам кажете.. Другото.. утре май мисля да ходя да видя една в София, но забелязах, че не е от много скоро в мобилето и е преглеждана бая пъти, пък е с всички екстри(+ навигация) и е пусната с една идея по ниска цена от същите, но без навигация.. та ако някой случайно от там знае нещо конкретно за тази да каже https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11516892912782286&slink=6wvnga
×
×
  • Създай нов...