Jump to content

Wish_Master

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Wish_Master

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна
  1. Здравейте, търся Civic 2008+ бензин EX пакет, но към момента само една отговаря на изискванията ми(компромисен вариант да е автоматик). Много се съмнявам километрите да са реални, а цената е доста над бюджета ми, а за мен не е и реална. Някой дали случайно има някакви наблюдения над конкретната кола или пък би могъл да сподели някакви препоръки? https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11525844271117029&slink=7ig2yw
  2. Здравейте отново. Бихте ли ми казали как да разпозная дали автоматичната кутия е i-shift или обикновена? Четох доста лоши мнения за i-shift-a и определено не искам такава. Доколкото разбрах не ги слагат на фейслифта след 2010, но не съм сигурен че няма изключения? Предполагам автомата на сивик-а няма нищо общо с този на CR-V 3-та генерация? За него поне знам, че е доста читав или се бъркам?
  3. Здравейте, тъй като не успявам да намеря подходящ лансър в момента на пазара, отново се връщам и на варианта за 8-ма генерация сивик 1.8 ръчни/автомат. Преди време го бях изключил от сметките заради няколко приятели, които ми казаха изобщо да не търся такава кола, заради много честите дефекти и скъпата поддръжка. Изключително тъп съвет, без никаква обосновка. На мен обаче колата си ми харесва. Бихте ли споделили мнение по следните въпроси? има ли антикорозионно покритие на шасито и частите по окачването? на какво ниво е шумоизолацията в купето(на лансера е много лоша) има ли заводски части, които задължително трябва да се сменят(отново пример с лансер - заводските дискове и накладки са боклук) Благодаря предварително!
  4. Мерси за бързите отговори. В интерес на истината първо дилемата беше субару импреса 2.0 или лансер 1.8. В последствие обаче се отказах от импресата заради скъпата поддръжка и особен двигател. Нямам нужда и от 4х4, от Варна съм ☺ Карам малко, нямам нужда и от газ. Лансера ми харесва много и на вид и като интериор. При него също има проблем със заводските дискове. Кривят се много. Заводските амортисьори имат тропане и много хора ги сменят. Ламарините са като от капачки за буркани. Един приятел има дизеловата версия и някой му беше изкривил калника от горната страна. Явно се е подпрял или седнал. За сивика все още не съм имал възможност да го огледам на живо отвътре. Нямам познат от Варна с такава кола. Външният му вид ми допада. Има ги и много повече от лансера, съответно по-лесно ще се намират части втора употреба. Нищо не казахте за шума в купето? Струва ли ви се шумен сивика с бензиновия двигател? В интерес на истината 11 години карам голф 3, след който на каквото и да се кача ще ми се струва луксозно.
  5. Здравейте, бихте ли ми казали как е колата от към шумоизолация? Колебая се много между сивик 1.8 бензин с ръчни и лансер 1.8 бензин ръчни, като търся около 2008-2009г. За лансера четох че е лошо шумоизолиран, ниско качество на пластмасите в купето и не толкова икономичен като сивика. От друга страна сивика е с много лоша видимост назад и с много грозно табло(лично мое мнение). Каквото и да взема ще го смъкна на 16-ки за да вози по-меко, ще сложа камера за назад и може би още някоя глезотийка. Някой дали може да изкаже преки впечатления между двата модела? Дори и най-малките подробности биха наклонили везната.
  6. Здравейте, бихте ми ли казали дали е удачно и какъв би бил размерът на гумите, ако искам да сложа 16-ки на 1.8 мотора? С тези 17ки определено вози доста твърдо.
×
×
  • Създай нов...