Jump to content

Deganjo

Фен
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Deganjo

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic 8gen 1.8 i-VTEC FK2
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Че дори и да се смени компютъра с друг от морга колата няма да запали докато не се пипне където трябва.
  2. Колега, съветвам те да видиш това видео:
  3. Колега thelastbonbona, имам навигация, която е 2 din и е андройд базирана.Идеята ми е да сложа нещо пригодено за модела, за да не се налага да дупча и рационализъм.Повечето камери, който видях за други модели си имаха диодно осветление, така че светлината се запазваше.Идята ми е да сложа нещо подобно, като на снимката, която съм качил.
  4. Здравейте колеги, решил съм да сложа камера за задно виждане, но се затруднявам в избора на подходящата.Идеята ми е да е сложа на мястото на едната от светлините на номера, като съм снимал задната част на багажника със светлините.Моля, ако някой е купувал и монтирал подобна камера да пише модела, или да даде един линк към магазин и модел.
  5. ХАХО, когато сложих газовата уредба не бях монтирал емулатора, ходих от Пловдив до София и обратно, колата си отчиташе нормално километрите и нивото на горивото спадаше все едно карах на бензин.С един резервоар минавах 600-700 километра, според начина на каране.След монтажа резервоара спада до нула за 30-тина минути, или 40 километра.Според теб къде е проблема?
  6. ХАХО, моя бензиноер си работеше нормално преди да инсталирам емулатора.
  7. Иво Ленков, твоите наблюдения какви са, за 30-тина минути ли пада нивото на горивото от максимум до минимум при работа на газ с емулатора, или борд компютъра отчита нормално разхода?
  8. Аз затова мисля, че схемата на свързване е проблема, при мен смениха емулатора с нов защото се усъмниха, че е дефектен и резултат нямаше.
  9. Нека някой от другите колеги с такъв емулатор да каже дали и при тях е така, защото аз мисля, че не е нормално това за 30-тина минути шофиране на газ да ти светне лампата за горивото. Markony беше писал, че на газ си отчита нормално и стрелката спада според изминатите километри.
  10. Ресета в джижение е в отрицателана посока както бях обяснил.След 30 минути шофиране стрелката отива на на нула и лампата за горивото светва и не се възтановява докато не изключа колата за 30 минути, след това индикатора си показва вярното ниво за периода от 30 минути. ХАХО, проблема, е че ми светва лампата за горивото и не отчита вярно бордовия компютър, очевидно че схемата на свързване не е правилна. Иван Ленков, емулатора е на АЕВ.
  11. Ресетва се отново половин час, след като е загася колата и в двата случая ресетва индикацията на горивото и при шофиране и при изключен двигател.
  12. Днес смениха емулатора газаджиите и резултат няма.След шофиране 30-тина минути нивомера на бензина от пълен резервоар стига до нула.Емулатора нулира компютъра в движение.Газаджиите казаха, че очевидно така си работело, но аз мисля, че не е нормално.Някакви идеи?
  13. Markony ме разбра, проблема е, че не след 25-26 минути при движение на газ нивото на гориво от пълен резервоар пада до нула.Ресетва се борд компютъра в движение, което не е нормално.Днес оставих колата да е гледат, ще споделя за резулата.
  14. Здравейте колеги, вчера газаджиите ми инсталираха емулатор 393H, за honda civic, какъвто е и моя модел.Емулатора беше ресетнал безиномера на сутринта, но след 30 минути работа на газ стрелката на горивото започна да пада постепенно докато не стигна до дъното на скалата, а резервоара ми е пълен.Обадих се на газаджиите и им обясних за проблема, но те ми казаха, че са свързали всичко както е по схемата.Аз мисля, че не е нормално да се ресетва индикацията на бензина докато карам на газ.Къде е грешката в свързването на кабелите според вас?
×
×
  • Създай нов...