Jump to content

yopesa

Фен
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About yopesa

 • Rank
  Начинаещ
 • Birthday 02/23/1982

Profile Information

 • Кара
  H-rv
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Varna

Recent Profile Visitors

514 profile views
 1. Днес я взех ,излезе кръстатото каре на кардана (задно) 30лв. карето и още толкова за работата. Безаварийно на всички
 2. Благодаря за мненията, за сряда съм е записал да се разбере какво и е.
 3. Здравейте ,карам Хрв, 1.6,105к. 4х4 2000г , снощи на прибиране бях спрял на сфетофар, който се намира на баир , при потегляне с малко повечко газ (настилката беше мокра) ,гумите превъртяха леко, и се чу странен метален звук от дефернициала нещо като "щрънк" зачудих се не го бях чувал преди , (всеки ден минавам през този баир) след като излязох на равното и когато ускорих над 2000 оборота, задницата на колата взе силно да се тресе, чак във волана го усещах, задницата подскачаше леко без странни звуци или др.т. ,изключих от скорост и когато оборотите и скороста падаха, тресенето изчезна, след това отново ускорих и същото тресене се появи. Някой идея какво може да се е случило?
 4. Здравейте , изгоряла ми е половината подсветка на обортомера , не са осветени от 0 до 2000 оборота и стрелката за температурата на водата , някой би ли споделил как се отваря таблото или само циферблата за да подменя изгорялата(изгорелите) крушки. Колата е Х-рв 2000 ,105кс. 4х4.
 5. Здравейте ,имам въпрос. Карам Х-рв 2001, дълга база, 4х4, 105кс. въпросът ми е относно лампата за ръчната , светва само когато дам на контакт при опъната ръчна и изгасва след секунди заедно с другите лампички по таблото ,преди запалване , при работещ двигател на място дигам-свалям ръчната , лампата не светва повече ,не мисля че така са направени , когато я купувах , забелязах че лампичките за АБСа и Айр бега също не светят ,питах тук-там ,закачваха я на компютър и ми казаха че тези лампи са "загасени умишлено", Абс сът не работи , но Айр бега бил изправен ,може ли от тези "магарии" на предишните собственици в Бг да е това с лампата за ръчната. Колата е повече от 10г в България , аз мисля че съм трети собственник тук. Извинявам се за простоватите обяснения , колите не са ми силната страна.
 6. Благодаря предварително , да видях го ,има я въпросната кутия между акумулатора и калника, значи има абс , колата я купих със скоро сменени предни дискове , възможно ли е при смяната им да се е случило нещо или просто да са го "откачили" абс ът заедно с лампичката на таблото
 7. Здравейте другари , преди седмица станах горд собственник на Х-рв 2000г дълга база 105кс , не съм разбирач на коли , това ми е и първа лична кола имам въпрос относно АБСът дали изобщо този модел от таз година има абс , не видях лампичката със знака за Абс на таблото и второ , когато направих опит да набия хубави спирачки не усетих разпознаваемото ритане на педала , както при другите коли , гумите изсвириха и колата ми поднесе леко в едната посока, един приятел ми каза че имат АБС но на мене нещо не ми се вярва , ако имат какво може да е станало с въпросният АБС
×
×
 • Create New...