Jump to content

V_Jordanov

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно V_Jordanov

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda CR-V 2.2i-ctdi N22A2
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Шумен

Последни посетители

492 профилни разглеждания
  1. Здравейте колеги, интересува ме някой има ли резервна гума патерица за ЦРВ 2. Не откривам никаква информация за такава рамери и т.н. Реално има място за такава в легена под масата .
  2. Здарвейте колеги , относно горните въпроси: 1.Да навигацията си работи , НО няма карти за България и си виждаш маршрута на чист екран без карта, което надали би свършило работа на някой. 2.За качеството на звука бих казал , че е по-вече от задоволително . 3.Не чете MP3 . Това е като цяло за хора който слушат основно радио като мен и бих казал , че е перфектно запаметява 12 FM станции и 12 АМ което е напълно достатъчно, Относно проблема на колегата с кода , погледни внимателно кой точно код вкарваш , защото при мен са 3 и става само единия , а съм махал и слагал акумулатора и не съм имал проблеми.
  3. Здравейте колеги , при мен го има абсолютно същия проблем , при ускорение тресе в дясно според мен /поне така го усещам/ , проверихме гуми , дискове сваляхме кардан всичко си е ок , оказа се язва на дясното вътрешно каре. Дотук добре , но намирам такова каре само при официалните вносителите на хонда ,а цената там е доста солена над 500 лв .От къде може да се закупи или поръча нещо на по-изгодна цена за предпочитане е от България. Автомобила е CR-V 2,2 I-CDTI 2005 година.
  4. Здравейте колеги , предстой ми регистрация на CR-V 2,2 I-CDTI 2005 година код на двигателя N22A2 и ме интересува , къде се намира номера на двигателя на въпросния автомобил в книжката на автомобила са дадени два варианта за бензинов и дизелов мотор .Трябва ли да се махне пластмасовата кора на двигателя за да се види защото на картинката го дават до кората вдясно , но така и не успях да видя при моя къде е тоя номер. Благодаря ви предварително
×
×
  • Създай нов...