Jump to content

peteriliev

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно peteriliev

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Civic Type S
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Plovdiv

Contact Methods

  • Skype
    none

Последни посетители

536 профилни разглеждания
  1. Благодаря за информацията. Как мога да сравня ОЕМ номера? От къде да взема номера на оригиналния, има ли ги някъде публично? Става дума за съединител и маховик.
  2. А според вас колко може да се има доверие на вградената проверка по модел? Смятам да им хвърля над 1000 лева и си мисля какво правим ако купената част не пасва.
  3. Здравейте. Понеже имам същата кола и същия проблем, да не отварям нова тема ще питам тук. Безопасно ли е да се кара с такова приплъзване на съединителя. Може ли колата да ме остави насред нищото? Ще го оправя, разбира се, но парите не са малко и ще ми трябва време. Може ли през това време да се кара спокойно и разумно ли е да се ходи далече... в Гърция примерно. Благодаря на отзовалите се.
  4. Понеже и на мен ми предстои подобна смяна, може ли предположение колко струва комплекта съединител и маховик приблизително? Благодаря.
  5. Здравейте. Два въпроса от най-пресния хондаджия в клуба. Вчера се сдобих със Civic TypeS 2.2 дизел. 1. Как мога да си реша проблема с музиката. Има ли начин към вградения плеър да се изведе AUX вход за да си пускам музика от телефона? Какъв майстор трябва да търся да ми го направи? 2. Автомобила фабрично няма резервна гума. Беше ми обеснено в автокъщата, че било нормално за по-новите автомобили. Имало някакви спрейчета, които при проблем пръскаш във винтила на спуканата гума и спрея вътре я пълни с някаква пяна, която се втвърдява и ти дава възможност да караш до най-близкия майстор. Някой ползвал ли е такъв спрей, надеждни ли са и ли е по-добре да си купя една патерица за всеки случай. Благодаря
  6. Ами много ми хареса колата по обявата: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11426839227297211
  7. Здравейте. Казвам се Петър, от Пловдив съм и нямам Хонда.... За съжаление.... Както и за щастие сега ще обесня...Днес бях в Бургас да гледам един Civic Coupe с цел покупка. Понеже не разбирам много от коли реших да потърся професионална помощ, като помолих продаващия да заведем автомобила в сервиз за преглед. Не открих друг сервиз, затова Апостолов. Изпитвах известни притеснения, първо защото открих тази тема, второ защото продаващия твърдеше, че там се обслужва колата. Притеснявах се, че може като се познават да се уговорят "Лек, дай да шитнем колата на тоя пловивчанин, кво ти пука, нали така или иначе няма да го видиш повече."... В България сме все пак.Да, ама не. Човека се оказа супер печен. Извика ме отзад в работните помещения. Показа ми всички проблеми по колата, все солидни доказателства, че е обилно и доста некадърно китосвана. Нямаше елемент от бодито, който да не е клепан, освен тавана може би, а колата ми се рекламира за "като нова, брат". Какъв инцидент е претърпяла за да се изкриви и от 4те страни не знам.След това майстора ми казва "след това, което видя още ли искаш да правим и диагностика?"... Аз казах че няма нужда. Платих само за оглед на ходовата част и обратно към автогарата...Надявах се да се прибирам към Пловднв яхнал една елегантна японка, но уви. За това казах "за съжаление". А "за щастие" защото аз толкова се бях навил тая Хонда, че ако не бях отишъл в този сервиз и ако те не бяха ми свършили работа като хората щях да съм прилично набутан.Просто исках да намина и да кажа една добра дума за хората от сервиза.Търсенето продължава. Поздрави.
×
×
  • Създай нов...