Jump to content

linkata

Фен
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About linkata

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda Jazz
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sofia

Recent Profile Visitors

699 profile views
 1. Замених го с втора употреба -80лв. Иначе от Ем-комплект предложиха да го заменят с тръба , но няма гаранция, че няма да светне лампата check engine и няма изчистване, защото има 2 ламбда сонди една на входа на катализатора и една на изхода и правят сравнение . Варианта да се сложи тръба и да се опита да се излъже компютъра е доколкото знам висока софтуерно. Това веднага могат да ти кажат от фирмите за гърнета като Ем- комлект или други, като я вдигнат на крик и разклатят силно катализатора.Успех колега!
 2. Здравей колега , при мен се получаваше един гъргорещ шум и аз в началото помислих , че е веригата а и един'' майстор'' в Захарна фабрика се опита да ме изпързаля натам , но се оказа от отлепена пита на катализатора. След като го смених шумът изчезна.Като разклатиш доколкото е възможно катализатора се чува едно дрънчене . За всеки случай провери.
 3. Някой правил ли е ремонт на стартер на Хонда Джаз , какво са му сменяли и не е ли по добре да се купи такъв втора употреба? А впрочем не е ли много рано за 10- годишната "изключително" надеждна Хонда да се износят втулки, шалтер и какво ли не? Ще съм благодарен ако някой сподели опит и неговата съответна цена.
 4. Може ли да се натяга веригата на Хонда Джаз 2004г. и по какво се разбира дали е разхлабена?
 5. Здравейте колеги, четох мненията за решаване на проблема теч в багажника на Хонда Джаз и че се премахвало с мазане на силикон под горният край на гуменото уплътнение на задната врата. А как се маха самото уплътнение , само с дърпане на горе или има някакъв друг начин? Погледнах го доста здраво е хванато и с какви щипки е хванато има ли такъв момент да се скъса или счупи нещо ? Благодаря!
 6. Къде се намира и как се сменя филтър купе на Хонда ДЖАЗ 2005? Как се изчистват показанията на одометъра и разхода на гориво, с бутона само се изреждат общият пробег , разход и последно пътуване , но разходът и пътуването(trip) не може да се нулират. Не работи радиото въобще не реагират бутоните за радиото, като CD -то си работи идеално. Някой има ли мнение по тези въпроси? Благодаря!
×
×
 • Create New...