Jump to content

vladimir.dobrovolski

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от vladimir.dobrovolski

  1. Здравейте колеги,аз също се чудих на това писукане,защо се получава.И при първото ходене на море с Хондата започнах да свалям панела на радиото от съображение за сигурност.И писукането се оказа от НЕ свален панел. Дано съм бил полезен.
  2. Здравейте колеги на Ханда црв 1. Преди 2.5 г. смених големите тампони на задните носачи (ф 80 мм),но вече са прокъсани. В Пловдив има фирми които запресоват каучук изцяло в тампона,но не знам какъв е ефекта. Скоро попаднах на фирма TEDGUM на който тампон каучука е заменен с PU (полиуретан) но размера е ф 80.3 мм. Ако някои колега има инфо за нещо хубаво моля да сподели.
  3. Здравейте колеги. И аз искам да си включа в обсъждането за тампони задни носачи на Хонда црв 1- 2000 г. Моите ги смених преди по-малко от 3 години,но вече са прокъсани. В интернет магазина "AUTODOC" има тампони на "TEDGUM" Разликата е,че гумата в тампона е заменена с PU(полиуретан) не знам. Има и друга разлика във външния диаметър- вместо ф 80 мм на този е 80.3 мм Ако някой колега има инфо. моля да сподели.
  4. Здравейте колеги,имам CR-V 1-ген. 147 HP газ/бензин,почти от 9 месеца Моят катализатор от месец също взе да дрънка. В Пловдив ми предлагат заместители които имат БЛЕНДА,а други нямат. Моля споделете,ако някой е наясно за двата заместители. Искам да сваля катализатора заедно със сондата,но не виждам куплунг(свръзка) на кабела. Ако някой от колегите знае къде се намира, моля да сподели. Благодаря предварително колеги!
  5. Колеги по ХОНДА, Имам и още един въпрос.Когато намалей бензина в резервоара лампата на таблото не ще да светне? Моля помогнете! (при тест лампата свети)
  6. От 20 дена съм собственик на Хонда црв. 2000 г. 147 кс. При пълен ляв и десен завой и потегляне с повече газ се чува метално стържене.Може би става дума за едно и също. Моля споделете
  7. Здравей, като дам пинове номер 1 и 2 на куплонга който влиза в помпата на късо както е описано в сервизното ръководство лампата на таблото свети.
  8. От скоро притежавам Honda CR-V 2.0 147 кс. 2000г. Горивомера не работи както трябва и лампата за бензина не свети при празен резервоар. Всичко на таблото работи нормално при проба. Пробвах и с друга помпа комплект и също не работи. Моля за съдействие на колегите.
×
×
  • Създай нов...