Jump to content

catch83

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно catch83

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Jazz
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Brunsbüttel

Последни посетители

914 профилни разглеждания
  1. Здравейте колеги, някой правил ли е ъпдейт на Honda Conect (не на гармин? а на операционната система)? Другият ми въпрос някой знае ли дали има конбинация от копчета с които можеш да смениш песен когато работи навигацията освен от волана?
  2. До сега съм го забелязал само на трета, обаче не е всеки ден, а карам колата ежеднедно 100 км на ден средно
  3. Климатикът. Да имал съм кола с климатик и мога да кажа че все едно пускам климатика. Моята обаче е без климатик но се получава същия ефект
  4. Здр. Аз не я карам постоянно на трета с 3000 оборота, но разбира се понякога движението е динамично и се налага. Благодаря ти за мнението и поздравления за разхода който си постигнал.
  5. Благодаря ти много. Ще потърся 5w40 . Живея в Германия и се надявам тук да няма много ментета. Понеже не разбирам много от автомобили и автомобилни масла, ще потърся същите марки които ми препорчваш. До сега съм много доволен от Хондата. Само забелязвам че когато карам на по трета скорост например с около 3 000 оборота и държа педала на гаста в едно и също състояние понякога все едно се включва нещо и намаля скороста и оборотите. Възможно е да е някаква система , не зная. При всички положения не съм карал кола която да ми харчи 5 литра на сто в извънградски условия.
  6. Здравейте, имам Хонда Джаз 2003, 1.2 от 6 месеца. Преди да я закупя поисках да ми сменят маслото-колата беше на 101 000 км. Сега колата е на 110 000 . Днес усетих леко потракване в лявата част на двигателя. Въпросът ми е възможно ли е да е от това че още не съм сменил маслото. Карам с 10w40. Редовно го следя. Цветът не е мн тъмен и количеството не се е променило до сега. Не харчи масло. Кога препоръчвате да сменя маслото и с какво? В момента колата ми трябва ежедневно поне още два месеца.
×
×
  • Създай нов...