Jump to content

nikitov74

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно nikitov74

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    хонда х-рв
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Кажете ми сервиз за настройка обороти на дроселова клапа в района на Казанлък?
  2. Някой може ли да ме насочи в района на Казанлък къде могат да настроят дроселовата клапа?
  3. Някой може ли да ме насочи в района на Казанлък къде могат да настроят дроселовата клапа?
  4. Здравейте . От скоро съм горд собственик на хондата , има проблем когато изключа от скорост в движение оборотите бяха 1500 казаха ми да почистя дроселовата клапа. След почистването оборотие повече се вдигнаха до 1800 и падат до 800 постоянно .много дразнещо ако някой е имал подобен проблем да сподели. Хондата е 2002 К20А4
  5. Здравей колега би ли споделил какъв се оказа шума в двигателя?

     

    1. bguzuny

      bguzuny

      Спрях да се впрягам за тоя шум. Шума е само когато е студена. Загрее ли работи тихо. Вече 3 години я карам и няма ядове. Съвета ми е и ти да направиш така, и ще си живееш по-спокойно.

  6. Да споделя за приключенският филм-хонда на метан,верно беше паричключенски но за мен завърши със щастлив край.В крайна сметка перфектно работещ двигател,разход 8лв на 100км.Ако някой се интересува може да ми пише на лични,или тел 0889242294 Димитър.Цялото удоволствие струва 400лв.
  7. Вчера газаджията разшири дюзите от 2.2 на 2.5 .Колата работи на празен ход добре остана едно слабо забиване по враме на тръгванев ниските обороти.Инъче като разход ме даде 8лв 100км.смесено.Знае ли някой какъв аванс процесор да търся,че (майстора)газаджия незнае дали има такъв за хонда.
  8. Здравейте колеги. Наскоро ми монтираха метанов инжекцион от начало неискаше да държи обороти и гаснеше колата минаваше на бинзин,майсторът газаджията ме прати да и регулирам клапаните сега държи обороти но много ниски някъде към 500на метан. Проблемът е че забива като и дам газ трябва много плавно да натискам педала на газта като тръгвам.Някой има ли си на идея от какво може да е тва? Н-RV 4x4 1999г.
×
×
  • Създай нов...