Jump to content

DGoranov

Фен
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от DGoranov

  1. Здравейте колеги, Реших да се похваля с новата си придобивка. Закупена от али експрес. Монтира се на мястото за чаша, като има usb, стойка за телефон (за задно стоящите) и две отделения. Пиша защото до момента не бях намери никой който е монтира без преправяния. Успешна седмица!
  2. Здравейте колеги, Колата е сивик 7-ма фейс 5 врати, въпросът ми за много от Вас може да е смешен и нелогичен, но все пак... Блъснаха ме отзад в ляво, при което стопа е напълно повреден, изкривена ламарина и т.н. От вече 10 дена и повече търся стоп за фейс но неуспех. Прозвънях всяка една обява но няма(НОВ ми казаха без алтернатива 250лв)! За да се оправи ламарината ми трябва задължително здрав стоп, както и да е...един ден ще намеря, но до тогава въпроса ми е мога ли да сложа стопове от преди фейса за самото изправяне??? Засилих се да купувам но ми се видя, че има разлика в основата към бронята, ще си пасне ли или по принцип се сменя броня със стопове? Моля някой запознат да сподели мнение(опит)... Благодаря Ви предварително!
  3. Да и аз така реагирах, за това питах, дали ще е проблем да се смени с афтърмаркет, а не с оригинална.
  4. Не са комплект, поне така ми казаха - тампон 90лв., лагер 50лв.(пиша цените за информация на колегите, към днешна дата), като цените са за брой. Да точно, така наречения лагер е пластмасова втулка.
  5. Здравейте колеги, Тампоните на макферсона се разбиха. След като прочетох в много теми виждам, че афтърмаркет тампоните не са решение на проблема. Може да Ви се стори малко тъп въпрос, но реших да поръчам оригинални тампони, а лагерите афтърмаркет. Според Вас дали това ще е грешка или да взема и лагерите оригинални? Питам защото основно чета за проблем с тампоните, а за лагерите не срещнах коментари.
  6. Подкрепям колегата, слагай ксенон! Установих, че лед монтиран на лупа не свети добре, ксенона е по-добре.Тук отварям скоба, намерих в алиекспрес лед който е специално за лупи(не съм го пробвал, но мисля да опитам за експеримента). На дългите сложих лед...е там вече е мнооого добре!
  7. Привет, И аз съм с дизел, не знам дали става на въпрос за същия шум, но и при мен го има в тези обороти(при по високи утихва). Направи ми впечетление, че го има при подаване на повечко газ за да изтегли по-бързо. При плавно подаване не се чува така, което ме навежда на мисълта за скоростна кутия. Собственик съм на автомобила от 6 месеца и все още не съм сменил маслото на скоростите, но мисля в скоро време да го направя. Не знам ще се оправи или не, но така или иначе е хубаво да се смени.
  8. Няма никакъв проблем да се кара и без тях, по точно се водят прагове. Чисто визуално колата изглежда по добре с тях.
  9. Здравейте Jana, Нещо което аз виждам е, че колата е с климатик, а не с климатроник. Лично аз предпочитам второто. Под двете врати ми се вижда, че липсват лайсните от втората снимка. Това е което аз видях и не ми допадна от тази обява. Успех с търсенето
  10. Здравейте, Само споделям, моя сивик го купих с летни 185/65/15, по калкулатора за гуми ги дават с 7мм по високи. Мислех да сменям размера за зимните гуми с 195/60/15, но честно казано съм доволен от поведението на колата и смятам да си остана със същия размер като на летните.
  11. Здравейте колеги, Темичката е стара, но реших да пиша тук за да не отварям поредната тема за музика в колата. Въпроса ми е към колегите които са сменяли предните говорители на вратите: Какви сте сложили(като марка,модел,размер) и доволни ли сте? Колко дълбоки говорители могат да се сложат? Насочил съм се към двукомпонентните системи(мидбас със пищялка и кросовър) и по скоро Hertz DSK 165.3. В момента сивик-а е със стоковата музика но ми се иска малко повече качество в звученето(като бас и високи). Нека не забравяме и важността на плеъра за да свири една музика качествено(даже бих казал,че той е много важен), споделете също така с какъв плеър свирите. Благодаря Ви предварително
  12. Здравейте колеги, От скоро съм собственик на 7-ма генерация фейс лифт, иска ми се да сложа лед крушки на лупите. Въпроса ми е някой слагал ли е? Видях, че е с h1 на някакъв преходник и той се захваща със скобата. Не знам дали ще могат да се захванат с тази скоба. Нека който е минал по този път да сподели едно мнение. Благодаря предварително!
  13. Здравейте колеги, Насочил съм се към сивик 7-ма генерация Type S с К20А3. Нещо което ме спря да купя една такава е това, че няма много отзиви за двигателя и като цяло не се срещат много по пътищата на България(поне аз не съм срещал). Все пак е кола на 13-14 годинки на която все един ден ще трябва да се смени някоя част. Молбата ми е някой ако притежава такъв екземпляр да сподели мнение за надежност, болежки по двигателя , разход, намират ли се резервни части за него?
×
×
  • Създай нов...