Jump to content

Ирена

Фен
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

9 Neutral

Относно Ирена

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда Сивик 8 ген 2.2 diesel екзекутив
  • Пол
    Женски
  • Място
    В.Търново
  • Интереси
    Хонда Сивик 8 ген

Последни посетители

966 профилни разглеждания
  1. Мога да ви кажа само едно голямо честито и безаварийно каране. Niko_Hondata - направил си много добър избор с вноса от Германия. Аз също гледах коли може би около 2 месеца на БГ-пазар... пълна трагедия... Който може, препоръчвам да си купува от там. А от частно лице - това е най-доброто
  2. Някой може ли да ми каже на колко км се сменя пистовия ремък? Препоръчайте ми и марка. Благодаря
  3. Днес и аз си затъмних задното стъкло и задните врати с 3М фолио за 160лв във В.Търново. Стана кукла!
  4. благодаря за отговора. И аз се разрових и прочетох това
  5. Честито колега, поемай само по хубави пътища с нея! Очаквам с нетърпение снимки да видя красавицата, тъй като и аз имам същата - 2,2 Екз. А сега, тъй като и аз съм още боса и неука за този модел ( а и блондинка) , искам да попитам на таблото от дясната страна до километража пише ECO ( това ми е ясно - икономичност), но от ляво пише REV. Ей това някой ще ми каже ли за какво е ?
  6. +1 Honda Civic 2.2 diesel 2007г екзекутив без навигация
  7. Честита придобивка, безаварийно шофиране и само по хубави пътища да поемаш. Тази Сливенската мисля,че я гледах, черна ли е ? Щом като е buy back, не трябва ли всичко да е проверено по нея и да бъде изправно всичко ? Може и аз да съм в грешка... Пак честито от мен
  8. Много благодаря ! Колата я взех от Германия от една бабка..1 собственик.... на 77 000 км ; 2007год., дизел .Почти не е карана и е гаражна. Има си сервизна история всичко. Интериора е уникално красив - бежов- кожа. Екзекутив, само навигация няма.Отвън си е черна. Много й се радвам , това ми бе мечта от няколко годинки насам. Все още съм нова във форума и не ми е ясно как мога да кача снимки,но ще пробвам !
  9. Докато избирах моят Сивик , също попаднах на модели с такава скоростна кутия. Казаха ми същото - "роботизирана" , т.е. можеш да го караш като автоматик , можеш , ако искаш и да ръчкаш ( има два режима) . Относно недостатъци и поддръжка не съм толкова запозната, но дочух , че скоростната кутия била с някакво специално масло, което то самото било скъпичко (350-400лв) . Ако има колеги с такъв опит, нека кажат те . Аз лично не я предпочетох . ( макар,че съм жена) Успех !
  10. Здравейте! Хонда фен-клуба се увеличава! Преду 2 дни сбъднах мечтата си и аз да карам Хонда Сивик 2,2 дизел екзекутив. Голямо избиране беше , голямо търсене и накрая я намерих в Германия. Отидох и си я взех ! Все още имам много въпросителни и стрикно чета темите тук. Ще се радвам да обменяме опит за напред !
×
×
  • Създай нов...