Jump to content

raptor

Фен
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно raptor

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден Юли 13

Profile Information

  • Кара
    Cr-v 1 generation
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    plovdiv

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Пружини задни за црв1 оригинални, сменени заради офроудски! 40лв двете. Пружините са добри, сменени са заради това,че ще дърпам платформа за кошери и сложих подсилени .
  2. Мерси колега. За това питам първо във форума, щото много пъти в магазините ми дават различни части и като съм разтурил всичко е много неприятно да търся пак!
  3. Колега, провери си картерната вентилация, ако е ок има вероятност цилиндрите да са с лека елипса. Това се оправя с шлайф ако не е извън нормата разбира се.
  4. Колеги, някой знае ли точният размер на семеринга на раздатачната кутия,този към кардана? Благодаря предварително!
  5. Нов клапан за празен ход за accord 7 бензин 2.0l 155kc. Така и не го сложих защото продадох колата преди да дойде доставката. 20лв.0887457000
  6. Здравейте, бих искал да попитам как мога да си поръчам клапана за празен ход на cr-v 2000г. 147кс и колко ще струва тази част?
  7. Рециклиран,комплект съединител за акорд 7,бензин 2.0л. Аксиалния лагер е нов, втулка за маховика оригинална, нова. Продавам я на реалната цена,която ми излезе 120лв. Продадох си колата преди да сменя съединителя. 0887457000
  8. Имах същия проблем. Свали клапана за празен ход и го разлоби - ,дросела и корпусното тяло. Накисни го с вд40 и го изчисти много добре. После раздвижи оста ,щото при мен беше блокирала, може на ръка, може и със сгъстен въздух с духалка. Слагаш го обратно на колата и когато загрее добре ще видиш резултата. При мен се наложи да коригирам оборотите на 750 въртейки дросела, щото бяха по-високи. Дросела подлежи на въртене спрямо корпуса щото е с ексцентричност на ушенцата и така регулиаш оборотите.
  9. Колеги, някой да знае дали дросела и стъпковия мотор на 2,4 л е съвместим с този на 2,0л? Колата е акорд 7 2.0л.Мерси.
  10. Някой добър в Пловдив да знаете освен Бултрако?
  11. Не, с тестер някакъв ли се прави това?
  12. Здравейте. Карам хонда от давна, но сега ми се появи нещо странно след почистване на дросел клапата и клапана за празния ход на мотора Колата е акорд7 2005г бензин 2л. Изчистих го, защото при изключване от скорост оборотите падаха и гаснеше от време на време. После всичко се оправи, но по време на движение при изключване от скорост оборотите стоят на 1400об и чак, когато колата спре напълно спадат на 900. Няма грешки, нищо не свети ,върви си нормално. Ще съм благодарен някой, ако помогне с идея. Благодаря.
×
×
  • Създай нов...