Jump to content

JustforFun

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

5 Neutral

Относно JustforFun

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    все тая
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив
  1. Виждам, че никой не ви е отговорил на въпроса до сега. Ако все още се чудите, тези букси/куплунги са за ABS сензорите. Кабела влиза през отвора с черната тапа до куплунга. При Сивик 5/6 японска сглобка , както и Интегра, всички куплунги с оранжев цвят са свързани с ел. системната на ABS. Относно изолацията, според мен най-големия ефект ще е в задържането на влага и ускореното гниене. Евентуалната шумоизолация ще е второстепенна. Все пак важното е, че се занимавате семейно и ви е тръпка да правите, тествате и учите нови неща!
  2. Поздравления за продажбата, макар че съм убеден, че ще ти липсва. Бях засичал колата в сайтовете за продажба и се радвам, че случайно видях темата и имах възможността да прочета за нея в детайли. Имам 2 броя '00 Сивици, като не карам никой от тях, но за сметка та това наливам време и средства в тях. Колкото и пъти да са ми минавали идеи да ги продам и да си купя "нормална" кола, нужно ми е да се завъртя около тях и ми се изпаряват тези мисли. И макар че карам малко по-нова и голяма кола(отново японска), не носи същия дух и усещане. Все пак смятам, че прогреса е неизбежен. Рано или късно, поради една или друга причина се налага да се разделим с тях. Важното е, че спомените си остават с теб и семейството ти! П.П: Интересно съвпадение е, че съм закупил втория си Сивик от същия автокомплекс, от който и ти твоя. Аз я купих повече със сърце, от колкото с глава, но не съжалявам
  3. Това ще да е Acura RSX Type-S, К20А2 двигател и X2M5 скоростна кутия. Няма такова нещо като DC5 Type R с ляв волан. Те са с K20A двигател и Y2M3 кутия. Друг лесен начин за разпознаване е салона, няма как да прехвърлиш на 100% салона от десен волан на ляв, без да има липси/неща за преправяне. Ако ли не, в крайна сметка ВИН номерът не лъже. Във връзка с по-горен пост - за Европа няма дори и най-обикновена RSX, да не говорим за друга, спортна версия.
  4. Най-просто казано защото не е ускорила достатъчно. Ако превключи по-рано оборотите ще паднат твърде много и ще се забави при ускорението на следващата предавка.
  5. @scre - Всъщност има BMW-та в USA и то хич не малко,особенно в аматьорските дрифт шампионати,в Д1 също . Няма смисъл да се сравняваме с Америка или Япония,едно че са много напред от нас във всяко едно отношение,друго че там играят много парите,Д1 даже се ползва за лансиране на нови автомобили...чиста реклама за марките и какви ли не продукти. Ще кажа и няколко думи относно глупавия спор между BMW vs Хонда - за мен това е една пълна глупост,добре че ги има върлите фенове/сектанти и ограничените и малумни същества че да се води.И двете марки си имат предимства и недостатъци,но разбирасе повече палячовци нямат доблеста да си ги признават,че туко виж се изложат като "фенове".Относно двигателите и кубатурата - много неуместно сравнение на 4.4 и 1.6/1.8/2.0 та ако щете и 2.4..Двигателите са правени с различни цели,а както виждате и се ползват с различни цели.Ако сте забелязали има много малко сериозни драг автомобили от марката Бмв с v8 под капака,повечето с редови 6 цилиндров,осмаците е ясно за какво се ползват от тунерите. Нещото което ни липсва на българите е толеранс - всичко хубаво се плюе и петни,никой не зачита другия и неговите идеи.Голфовете са доста подигравани в нашата хубава страна,докато в други страни са на почит,но сигурно грешката е в тях,ние сме както винаги прави. Ивента от вчера беше добър,имаше по-малко участие от миналата година,но това е може би заради многото други ивенти около тази дата,не знам.Надявах от Японците да има повече представители,да се завърже битка,но уви... На дрифта останах малко разочарован,съдийството беше странно на няколко пъти и като че ли побутнаха немците.За тайм атака просто немците бяха без конкуренция,Мантата на Владо е страшно бърза,тези 54 сек. ви закопаха от всякъде. На драга си пролича слабото участие тази година,нямаше нито един сериозен драгаджийски автомобил.... все пак браво на Лансъра,останах приятно изненадан ! Хубав ден и по малко нерви
×
×
  • Създай нов...