Jump to content

danio1973

Фен
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Всичко публикувано от danio1973

  1. Здравейте колеги.Благодаря на всички за съветите и отзивите.Бях притеснен защото бях на 1500 километра от България(в Турция) когато светна грешката и нямаше къде да направя диагностика.Vancho ми даде доста добър съвет да карам на бензин за което много му благодаря.Като се върнах веднага се обадих в Бултрако и записах час.Грешката беше богата смес на горивото.Изчистиха я и ми препоръчаха да сменя свещите което и направих.Посъветваха ме да я покарам още известно време на бензин и след това да отида на газаджия за донастройка.За сега колата се държи добре-вече не играят оборотите.Не съм я карал на газ и другата седмица ще я закарам и до газаджията
  2. Здравейте колеги.Преди две седмици правих реглаж на клапани в Бултрако на моята хондичка.Автомобила е Акорд 2012 фейслифтов 2.0 бензин 156 к.с.След като взех автомобила от сервиза нямаше проблем.На другата сутрин като тръгнах за работа забелязах,че оборотите играят от 1000 до 100 оборота.Обадих се в сервиза и от там ми казаха да мина да погледнат.Приемчика любезно ми каза,че ще направи диагностика и след 20 минути дойде и каза,че всичко е наред.Понеже автомобила има газов инжекцион реших,че проблема може да е от там.Газаджията направи насройки но проблема остана.Карах я няколко дни само на бензин но нямаше промяна.Отново се обадих в Бултрако и ми записаха час.Отново направиха диагностика и ми дадоха разпечатка,че няма проблем.Вчера обаче ми светна символа CHECK SYSTEM.В ръководството на автомобила пише,че има проблем с някои системи управление на емисиите.Някой има ли идея дали мога да продължа да карам автомобила или не.Питам тъй като не съм в България.
  3. Здравей,преди време ми се счупи перката на въпросният вентилатор и си купих втора употреба.Доколкото го разгледах тогава беше капсуловано.Ако ти се занимава ще разровя в мазето и ако не съм го изхвърлил ще ти го подаря.
  4. Гумите 380 Джантите 60 Комплекта 400
  5. Продавам чисто нови гуми Континентал 185/60/14 с 4 джанти и тасове към тях.На джантите има стари гуми.Цената е 460 лв. Джантите с тасовете -80 лева. Всичко се намира в София,квартал"Дружба".Телефон за контакт 0885229762-Йордан
  6. Имах подобен проблем.Беше изгоряла бубината и навсякъде ми отговаряха,че делкото се продава цяло-ново 1200 лева. Поразрових се и намерих една Благоевградска фирма която имаха въпросната бубина и с доставката ми излезе около 45 лева.Автомобилът ми е Аеродек комби 1999 90 коня,но делкото може би е същото.
  7. От тази добавка сложих и течът ми спря.Долях колкото течност липсваше-около 300 милилитра
  8. И аз имах подобен проблем.Взех си добавка за спиране на теч и от тогава(около 2 години-25 хиляди километра) не съм долял и капка.Добавката не беше скъпа-около 15 лева.Ако проявиш интерес ще се разровя ,че половината шишенце ми остана и ако си от София ще ти го подаря за проба:)
  9. здравейте ,появи се шум в скоростите на 1.6 бензин (110 коня) някой знае ли дали ще станат от 1.4(90коня)
×
×
  • Създай нов...