Jump to content

tgeorge

Фен
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно tgeorge

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda CR-V
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна
  1. Колега на бензин предърпва ли? Моята предърпваше от настройките на газта, на бензин нищо нямаше.
  2. Колега, ако си доволен от втория майстор, дай отзиви. Кажи кой е и къде да го търсим, че то читави майстори не останаха? Кажи и за мотора, колко го купи и от къде? Колко излезе майсторлъка. За да не пускам нова тема, ще кажа: смених преди седмица радиатора и капачката струваха ми- 160+10лв.+ 30лв.- труд. Смених го при Миро от ОК сервиз, над старата газ станция между Младост и Възраждане. Няколко пъти съм ходил при него и отзивите са ми следните- за ходовата част става, но под капака на колата ми друг път няма да бръкне. Там давам да бърка на Пламен Мицубишито, който работи във Владиславово на баирчето срещу петролската бензиностанция. Той ми сменя ремъците, ролките, прави ми реглаж на клапаните и др. Доволен съм. Газовия инжекцион "Лавато" , ми го монтира Здравко, в Аспарухово в един гараж до у-ще Васил Левски преди година и за сега без проблеми. Дано да е полезно инфото.
  3. Въпрос на гледна точка колега. Моята е с дясна и като си седя в нея, роката и ремъка са ми от ляво А от другото ляво, идея нямам.
  4. Здравей колега, на моя позната и поставиха нови легла на клапаните в Техническия университет Варна и е доволна. А като майстор ти препоръчвам 0898 625 022, 0887 824 209 - Светльо се казва, фен е на Хонда , имал е ЦРВ и е враг на газта Успех!
  5. Здравейте! Какво стана със срещата колеги? Отбой ли има?
  6. Здравейте, гледам няма желаещи да отговорят. Хайде колеги, помагайте и аз съм със същия проблем. Моят педал на съединителя скърца постоянно- когато натискам и когато отпускам. Доста изнервящо е.
  7. Аз го вземам от приятел, най големия вносител на Японски авто части за североизточна България и мойто си е Японско. Ама и Европейското не вярвам да е лошо. Колега ти ползваш ли го и на друго мнение ли си, или просто да се запишеш.
  8. Супер е маслото, аз карам само с такова. Много добре се понася от хондичката /> Японско си е, за японски машини. Сипвай смело.
  9. Колега ако не пали виж аз какви ядове брах: Бубина или комутатор.
  10. Здравей колега! Извинявай за забавянето ама бях забутал книжките и докато ги открия...... Сега ще пробвам да ги кача, а ако не стане ще ти ги пратя на мейла. Дано ти свършат работа. Между другото колата пали ли?Поздрави,Жороhttp://prikachi.com/...48/5860148q.png http://prikachi.com/...49/5860149s.png http://prikachi.com/...50/5860150N.png http://prikachi.com/...51/5860151u.png http://prikachi.com/...52/5860152p.png http://prikachi.com/...64/5860164E.png http://prikachi.com/...65/5860165f.png http://prikachi.com/...66/5860166Q.png http://prikachi.com/...67/5860167b.png http://prikachi.com/...68/5860168C.png Здр. Моля наистина ако ти е възможно да ми изпратиш книжката на алармата. Предполагам че нещо е прекъснато или трябвя да се вкара някакъв код. Всичко си работеше добре преди да сваля акумулатора. Отключих колата с алармата извадих ключа от контакта и след това свалих акумулатора. Заключих я ръчно и надругия ден като сложих акумулатора алармата не работеше. Не знам дали изкл. имобилайзера защото имам автомобила от 15.01.2013 г. Не съм се сетил и да проверя дали затваря прозорците като са отворени. Колата има и люк и е м. 07.1998 г. - 128 к. с. Възможно е да са откачили нещо в сервиза, защото сменях ангренаж, водна помпа, ремъци, масло в ск. кутия и деферинциала. Благодаря предварително.
  11. Здравейте, аз имам на моето CRV първа генерация заводска аларма на Хонда, също като на колегата, с ключ на тромбата. Моята освен че заключва и отключва вратите, затваря прозорците и изключва и имобилайзера. Имам книжката и на английски вкъщи, ще я снимам довечера и ще я кача, дано помогне на колегата. Алармата наистина си е заводска на Хонда.
  12. Благодаря ти колега! Само че моят проблем е обратно на твоя. Аз като натисна по силно спирачката нямам проблем, а обратно- когато я натисна по слабо. Примерно за да намаля когато се движа с ниска скорост преди завой, или преди да спра на някое кръстовище, тогава ми се включва АБС-са и продължава да щрака нещо (отпред под капака сякаш) дори след като съм пуснал педала на спирачката, в продължение на десетина секунди. Промяна в спирането на колата не забелязвам.
  13. Здравейте колеги! Имам следният проблем: когато натисна педала на спирачката за да намаля плавно, се задейства АБС-са без видима причина, дори и почти като е спряла( едва като се движи), и се чува да си щрака даже след като съм спрял. Когато трябва да спра по рязко нямам този проблем. Лампата за АБС не свети. Помагайте с идеи че утре вечер пътувам с нея за Гърция, да не се затрия някъде там. Благодаря!
  14. Не съм казал че не са регулирани, а иначе и като ти карат на дълги ти пречат (въпреки че само лостчето трябва да бутнат) ама караш някак.
×
×
  • Създай нов...