Jump to content

Neyqzvimiq

Фен
  • Мнения

    126
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Neyqzvimiq

  1. Подробни снимки пращам , при интерес, както казах мотора е чисто нов.
  2. Neyqzvimiq

    Honda CRF 250 X 2009

    Продавам горепосоченият модел кросов мотор. Мотора е 250 кубика 4 тактов , 2009 година. каран е 5 пъти любителски така да се каже. обслужен от-до , предната гума все още си е заводската не е сменяна задната има за още 3-4 излизания. масло и филтър сменени. мотора е със стартер. има генерация цялостна Yoshimura RS-2 на стойност 630 Евро . като цяло само мога да кажа,че мотора е буквално чисто нов. снимки до 2 дни 0899 630 192 или тук на лични.цена. 7700 лева.
  3. Продавам следните части: 1. фарове + мигачи 70 лева ( ел. мисля че са) 2. цялата конзола средната + ръ4ната и малко барче + поставка за чаши 50 лева всичко 3. 2 броя волани МОМО цена 200 лева ( 100 лева бройката) единия е със фланец за прелюд 4 , другия не знам с какъв е., но има. 4. две седалки предни в лошо състояние , не знам как се води този салон някой ми каза,че бил вт , не знам сивика е канадски от него са. цена по договаряне. 0899 630 192 Васил , или тук на лични. снимки:
  4. Не се притеснявай колега, ще дойда с кебапчета направо ако трябва. Няма да изядем твойте )))
  5. Да напомня, вече съм в България. Ето и снимки.
  6. Извинявам се за забавянето, бях на път. Аз съм без нощувки , ще присъствам в събота макар и без автомобил ( търся си ) така ,че ако някой има Хонда за продаване и ще е на линия, да пише да взимам капаро да оставям, ( очаквам един син црх с турбина да го видя ))) ) Поздрави на всички , и пак се извинявам,че се забавих.
  7. Хоп , ето ме и мен, пристигнах този път навреме , защото в Аляска ме заваля сняг )) Фенче за сега съм аз на линия, а пък и кола до тогава ако си купя, срещата ще я запомня )))
  8. Колеги продавам следните неща за прелюда : 1. Оргинални текстилни стелки на 95 % нови така да се каже- 60 лв 2 .Оргинален ветробран за шибидаха , насочващ струята въздух- 80 лв 3 .Буфера между седалките със усилвателчето комплект- 100 лв 4 . Интейк с резонатор HI Flow + JR филтър конусен 150 лв 5. Дистанционни фланци (задни)15мм с гайки + секрети + ключ - стоманени нови - 70 лв 6. Задна броня със стопа за мъгла - 40 лв 7. Крило + капака ( с леки забележки черни на цвят) - 80 лв 8. Волан МоМо + фланец - 100 лв ( леко със забележка) 9. Топка за ск. лост МоМо + ръкохватка за ръчната МоМо - 50 лв комплект 10. Почиващ педал МоМо - 20 лв 11. Задни говорители HeRz залепени за пластмасите да не вибрират и дрънчат , перфектни - 80 лв Това са частите и цените. Снимки ще се постарая утре да кача. За инфо тук на лс или 0899 630 192 Васил Нещата ще ги продавам до другият вторник 28.05. след това няма да съм в БГ. Пращам с еконт за страната За няколко неща правя отстъпки . Както казах това са цените, за това моля да избегнем разните пазарлъци от рода на " ...свали 10 лева да си платя еконта..." Благодаря Ви ПС. Всички неща са ми около 800 лв. ако иска някой маняк да дава за абсолютно всичко 550 лв. и да ги отнася, каквото му трябва си остава, друго го препродава....
  9. Прехварлих колата на новият собственик . Това беше последното нещо което направих за нея.
  10. Благодаря Ви за включването. въздържам се да коментирам дали си заслужава парите за екстрите които има автомобила, защото целта на покупка е проект. Може би единственото нещо което искам да има колата е шибидах- всички хонди до сега дето съм карал са били със шибидах и като е без такъв малко става като мохабета дето е за жената и малките ц*ц*...... Кало подкрепям твоя коментар и на босс хогг на 100% . колата ми харесва как изглежда само искам да се види дали няма сериозни удари някакви и ръжди, защото вече да си купиш сивик читав или прелуд 4-ка примерно без ръжда си е чист късмет. Региона от кой е колата не ме интересува ако е читава и на Варна ще се вдигна да ида. има една черна днес видях в карса, също ми хвана окото тя е от варна http://www.cars.bg/c287874 . Без значение дали е купе или хеч , да е читава е въпроса. иначе намирам и има около мен 3-4 хеча ама кой от кой по зле, по добре да дам 600-700 лева повече и колата да прилича на нещо отколкото да е за реставриране направо. Чакам коментари и за една от враца черна по надолу я има един колега я е пуснал , чакам и за нея отзиви , днес гледах една 1.3 1300 лева и искат ;93 година ама много лоша много. аз искам кола дето да влагам пари в двигателя на във външния вид , така че се оглеждам за прилично изглеждаща кола от сорта на тази заради която направих този пост.
  11. Колеги, търся си сивик и този ми хареса, но ми е далечко за оглед , ако някой го е гледал или има възможност да го види ако е от стара загора , моля ви свиркайте. ето линк :http://www.cars.bg/c280033
  12. Радо, браво за усложливостта на теб и на новата колежка stefye ( добре дошла в клуба). Явно сте си изкарали МНОООГОО добре толкова хора, чудесно, дори видях и crx-a зеленияt от Дупница, който никога не съм виждал преди по срещи, въпреки че се кара в града от 3-4 години. . видях и добър старт на люда на murder-a ! Браво
  13. Преди 1 час се прибрах от Севлиево от мотошампионата , разтоварих багажа,един душ и сядам да видя скарите,стартовете,хондите, явно е имало REX среща на пистата Евала. Утре чакам стартове, искам да видя Х22-ката Murder- тебе чакам да извадиш няколко старта Браво момчета радвам се,че сте изкарали ПОДОБАВАЩО в организацията на FENA!!! Фене , браво за пореден път и на теб братле! PS Кало, искам твой клип,ако ли не качвам тея от зимната среща, само ти се опитваш да бягаш по фланга ( шегувам се естествено- надявам се да си наказал пак някой от бързите GTI, CDI, TDI, Ci, Xi, XD ..... и не знам си още какви надписи ,обозначения и ....
  14. Монтрах си ветробран на шибидаха Сложих и летите капли Монтирах и халогените иииии най-накрая я измих
  15. Фене, пиши ми самоотлъчка на мене. Не се бях съобразил,че на 21-ви е Световният шампионат по мотокрос., ще се пътува за Севлиево. Пожелавам на всички много весело изкарване и много яко раздаване на газ. Ето ви една снимка от Зимната среща за все още чудещите се , имам и един клип който искам да кача как Кало наказва едно BMW 330 XD ,но се разбрахме с ного той да го качи, но се чуди още... Най-бързият от зимната среща........ Поздрави на всички. PS. Обещанието за палачинките остава в сила за по нататък във времето.......
  16. Джантите 100 лева, + гуми 195/65/14 мишелин енерджи с дот06 и 185/55/14 дънлоп с дот 07 , цена 130 лева. може бартер за нещо за прелюд 4 ген.
  17. Ето и снимки, само да помоля някой от екипа да ги премести направо в първият пост. Благодаря !
  18. Бях го слушал това, но съжалявам, че си изхварлих бележката ...
  19. Аз вече си резервирах с Трифон, място около скарата, щото няма съединител за пистата....., така,че подкрепям Кало.. а фене чушките бюрек са задалжителни братле , и имам едно обещание за палачинки...ама това са едни други теми след няколко напитки
  20. Колеги, продавам преди перфектни калобрани за прелюд 4 генерация. Снимки утре.0899 630 192 Васил , или тук на лс.ЦЕНА : 40 лева.
  21. Заплювам си един старт заедно с теб в твоята кола, искам да усетя тръпката в товя луд прелюд
  22. Колеги, продавам джантите, защото имам нов комплект за зимата. Карал съм ги 5 месеца, от както купих колата, имат одрано на 2 от тях вижда се от снимките. Продават се БЕЗ гумите. Марка: MiM Цолаж: 14" Междуболтово разстояние: 4х114,5 ( така пише на тях иначе на прелюда е 4х114,3 и стават без проблеми) ЕТ: 35 6J Централен отвор : 65-67 mm ще го замеря с точност при интерес. ( карам ги на прелюда с втулки) Имат си капачки всичките, давам и ключето шестограмно дето се отвъртат. Имам и летни гуми за тях имат грайфер но не са кой знае какво , така че за това продавам само джантите( ако някой иска гумите ще ги дам за символична цена) Цената е 120 лева без гуми с гумите 150лева ( ще добавя марка, снимки и размери и дот на гумите след няколко дни.) За връзка: 0899 630 192 Васил или тук на ЛС. ps. Някой ако иска зимен комплект джанти са подходящи.
  23. Слави, за акорда не мога да кажа нищо освен че ми се струва дървен някак си. Дори и не познавам човек с такъв, само знам че тука в Дупница, служебните коли на Актавис са такива акорди- 3-4 бройки ( сега май даже са по-новия модел) , но за БМВ-то имам приятел от 6 години го кара, купи го за 40К+ 520 184 коня ли е не съм сигурен. два пъти съм го карал от Петрич до Благоевград-- супер е. той го взе на 70 000 км. някъде сега е 230 000 вчера загледах. единствено е сменял консумативи и накладки- които сменя някаде в Пловдив и каза близо 350 лева му е струвало(накладките). явно не е евтина кола за поддръжка, но пък не мисля,че тоя акордеон ще е класи над 5-цата. колегите са прави според мен че търсенето определя цената, но пък като се разходиш в Дупница из автокъщите ще намериш всичко на всичко 10 акорда и поне 30-40 такива бмв-та. така че не знам коя кола се търси повече ако погледнем от тая страна коя има повече внос...това е по мойте наблюдения в Дупница, щото все пак от 4 години работя на автокъща и що годе имам наблюдения, както казах акорд не съм карал, качвал съм се гледал съм в автокъщата един челняк имаше , но бих предпочел бмв-то въпреки че карам хонда, за тая цена няма да си купя акорд.
×
×
  • Създай нов...