Jump to content

VIPER-CH

Фен
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно VIPER-CH

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda-Prelude 4gen. F20A4 "95г.
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Сн-България
  1. Моята не преминава на бензин.Всичко се управлява от копчето на газовата у-ба.проблема го има и като карам само на бензин.Проблема не е в релето. Когато не пали веднага слагам друго реле и пак не пали а и с двете си пали студена.Второто реле в случая не е загряло.И двете са проверени и работещи.Според мен проблема се крие в делкото където са три сензора ,комутатор и бобина.И от трите може да е.Клемореда го изключвам като възможен проблем,колата не гасне в движение и не пали само при определена температура.Нама никаква последователнос в паленето.Отскоро при около 60-70 градуса проблема го има а при нормална работна температура си пали.
  2. На 4ген. е нужно да свалиш кората на вратата за да смениш говорителите.Не е трудно,просто трябва да си внимателен.
  3. Колеги,искам да си сменя изпускателните колектори на моя ф20а4 с по голям диаметър ръчна изработка и от там и цялата генерация назад, та въпроса ми е,какъв диаметър на колекторните тръби да избера и колко да е дебела стената на тръбата.Не ми е проблем изработката на фланеца и генерацията.Мисля генерацията да е ф55мм но се чудя за изп. колектори.Благодаря предварително.
  4. Моя Ф20а4 гори 15 разсрочено градско каране (студен) и едва ли ще го сваля под 12 ако го карам не разсрочено.газ също толкова15-16л. Извънградско 9/100газ при 100-120км/ч.Нямам идея на бензин. Как ги свалят под 10в града... Мъжете обикновено преувеличават за размера на пениса,бройките жени,изпития алкохол,максималната скорост и разхода на гориво
  5. И аз нямам добро мнение за liqui moly. От 3 год. карам само с POLYTRON 10 W40 и съм много доволен.Колата ми е на 365 000км и мисля,че е много по тиха с това масло. Лично мнение...
  6. Доста търсих На моя прелюд 4ген. не е там.Намира се вдясно от педала на газта.
  7. VIPER-CH

    куче

    Колега,това не е несъобразена скорос а превишена не ми следиш мисълта.....няма нищо.
  8. VIPER-CH

    куче

    Радвай се,че си в кола питаш ли ги мотористите.....,Че и аз съм един от тях пък и караме с доста повече от 180 пп.а на колегата с несъобразената скорос,тя и 5км/ч. е такава като има инцидент
  9. Колеги,имам едно питане.Търся си сензор заден за прелюда ми 4ген.-95год. ф20а4 та може ли да стане от акорд 95год?
  10. Аз съм с обикновенна газова уредба ама не точно...т.е. не е инжекцион но е със стъпков мотор(управлението и е пак електронно)Разхода ми е 9-10л./100 и върви повече на газ отколкото на бензин във всички диапазони.Градския ми разход е около 15/100 но държа да кажа,че е разсрочен и колата почти никога не е в нормалната си раб. температура.Няма проблем с паленето на газ дори и в студено време,няма гърмене ... мисля,че ще е доста по-евтина от газовия инжекцион но нямам идея,дали се предлагат такива в България.
  11. И моята издава лек шум при студен старт но го усещам като малко по-голяма хлабина на клапаните и то само ако е над 2хил.оборота,т.е. ако я карам.След 2-3мин.работа шума изчезва.
  12. Все пак не знам къде е свързана електронното управление на газовата уредба.Не е газов инжекцион но е с елентронно управление и все пак всеки път чувам отварянето на клапана.
  13. Благодаря колеги.Малко ми е странно,защото проблема е при точно определена температура на двигателя и никога при по студен.Мислих си за някой температурен датчик но тогава може би колата ще пали и работи в авариен режим...не знам как е при прелюда.проблема не се влияе от атмосферните условия ,има го и през четирите сезона.
  14. Ами мисля,че там е нормалната работна температура.След това има още една секция и след това червената.....т.е. нормално стои в средата
  15. Какво общо има налягането на бензина при положение,че карам на газ?
×
×
  • Създай нов...