Jump to content

Евгений

Фен
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Евгений

  1. Колеги, от няколко дни колата не пали ако запали работи и после гасне, а когато работи е с нормални обороти. Смених бензинова попма, но пак същия проблем. Чудя се дали не е проблема в инжекцията или някъде по електрониката. Някакви идеи . Прегледах темите за нещо подобно, но не намерих нищо.
  2. Филтърът на купето / този дето е под жапката/ трябва да се сменя редовно.Когото си взех колата имах същия проблем като завали стъклата се запотяваха.След смяната на филтъръ , нещата се оправиха.Не се налага да включвам климатика.Колата е сивик 5 врати 1998г
  3. Ако не е балансирана гумата ще се появи вибрация при определена скорост и спед като я надвишиш спира.С тасове ли си на джантите.Ако не е сложен добре може да вие.Не мисля че е лагер защото щеше да вие и с предишните гуми и щеше да вие при всякаква скорост.
  4. http://www.avtogumi.com/ http://www.avtogumi.com/ Като отвориш линка ще видиш калкулатор на размера.Нанасяш стария размер отдолу новия и ще разбереш разликата във височината и показанията на скоростомера.А що се отнася до ABS, ESP, стабилност, маневреност, мощност няма никакво влияние върху тях.За зимата е по добре да са по-високи гумите и по тесни.Като казвам високи имам предвид по висок борд.Ако намериш 195/60/16 ще е добре.
  5. Колега аз имах същото преживяване но вместо нафта ми сипаха бензин аз също дозаредих догоре нафта и работата се оправи.После разбрах че това е по добрия вариант.Дано да не си задръстил филтъра и горивната система.Щом двигателя работи сипи редекс Redex това може да помогне.Не съм спец в тази област но при мен подейства.За около 1000 км (един резервоар)двигателя взе да работи както преди.Касмет
  6. Някой модели нямат реглаж на заден мост.Не е задължително според мен да се прави и на заден мост
  7. Тук (Великобритания) може да караш с каквито и да е гуми стига да отговарят на изискванията за дълбочина на протектора и да са един размер.За реглажа съм съгласен и ще я водя в сервиз да я видят.
  8. Когато загреят дисковете спирачките започват да не работят на 100 процента.Имах такъв проблем със Субару.При мен не тресеше просто не щеше да спре.Според мен използвай и скоростите за "убиване" на скоростта по завоите.Ако са меки накладките няма да прецакат дисовете.
  9. Изглеждат нормално не съм ги проверявал на колко атмосфери са.Ще проверя,благодаря.
  10. Здравейте,днес купих хонда сивик 1998г седан.Колата се държи добре двигателят работи нормално но при движение тегли на ляво гледах гумите не са износени неравномерно.Не са с еднаква шарка но размерът им е еднакъв.На какво може да се дължи това.Само да поясня,че според мен окачването е добре в смисъл че амортисьорите са наред и не тропа нищо отдолу.И друго на ляво в моя случай е към пътника кормилото е от дясно.Ако имате някакви предположения пишете моля ви.Благодаря
×
×
  • Създай нов...