Jump to content

venzy

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

-2 Poor

Относно venzy

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    HONDA
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia
  1. Здравейте,аз рядко влизам във форума,че нямам много време-имам 7-ца,1,6 V TC и въпроса ми е къде се намира бензиновия филтър.Скоро на канала видях зад резервоара един черен цилиндър до нещо като бензинова помпа-това ли е?
  2. Ами нали имаш компютър и той ти дава средния разход,няма смисъл да засичаш от пълно до пълно.Тия резултати ги постигам като на извънградско не превишавам 3000об/мин и м/у 100-110 км/ч.Ако карам с 130 по магистралата както позволяват включвам круиз контрола и той ми я държи но тогава разхода става м/у 5,4 и 5,5 на 100км.А в града е много относително в какъв трафик се движиш-аз карам по по-големи булеварди и не винаги в часовете пик.Преди седмица ходих на тест драйв на новия Сивик и.....от тогава трудно спя.Страхотна кола с толкова много екстри,че ако не си техническо лице трудно ще ги запомниш за няколко дена а тракшън контрола е фантастичен но ако искаш се запиши за този тест и ще се увериш сам.
  3. Аз съм нов в този форум и само ще кажа,че вече трета година карам нов Сивик 1,8 седан който е японка и съм на близо 40000км.Много съм доволен от нея и за сега нямам никакви забележки а всяка година ходя с нея до Австрия в Алпите на ски в най-трудното време през зимата и никога не се е замисляла по време на пътя а съм карал в много сняг и доста лошо време.Среден разход извън града е около 5,2л/100 а в града е около 6,2-6,4л.Взех си японка защото карам и седмица Сивик 1,6 VTEK но е англичанка и там забележките са ми предимно в ходовата част-амортисьорите.Иначе двигателя е на 9 год. и на около 170000км. и не съм го пипал изобщо а е перфектен но винаги му слагам само хубаво масло,по възможност оригиналното на Хонда или Политрон.Ако има въпроси на които мога да отговоря ще го направя с удоволствие още повече,че карам само Хонди от 11г. и предната ми беше шеста весия Сивик хечбек 1,4.
  4. Извинявам се,маслото е 5W40....пълна синтетика
  5. Аз карам с Политрон 0-40W вече 10000км и съм доволен.Преди карах с Мотул,хубаво е но е скъпо и с нищо по-добро от политрона.За този пробег и грам масло не е изгорил а съм на 165000км.Карам Сивик 1,6 VTEK и съм слагал и добавка за бензина,има добър ефект в сравнение с поне 4-5 други които съм пробвал.Не пишете глупости когато не сте пробвали нещо....лесно е да се плюе само.смятам да го карам поне до 20000км пък ще видим.
×
×
  • Създай нов...