Jump to content

Съни

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Съни

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Accord Coupe
  • Пол
    Женски
  • Място
    цяла България
  • Интереси
    Пътуване из цялата страна и извън нея. Скоро се прибирам и ще пиша на всички.:)
  1. Един борец казал на друг:- Абе, казаха ми, че единият ми мигач не свети. Сега ще го включа, а ти гледай дали работи.Другият борец погледнал мигача и казал:- Работи… не работи… работи… не работи…
  2. Това ли са телефоните ти? 0887740189 и 0878924472. Аз май изтрих съобщението преди да го прочета :)

  3. Колеги, дайте малко инфо за срещите. Редовни и системни ли са или да следя тук за следващата такава?
  4. Колеги, относно проблема със презапис на диска на навигацията за нашите автомобили, искам да съм полезна и да Ви подскажа начин. Дано не е проблем и да му е тук местото както се казва .Първо- качвате ДВД-то на харда и после го записвате на двуслойно ДВД /най-добре Вербатим 2,4Х/, с ето тази програмка ImgBurn , която е "лека" и лесна. Успех!
  5. Оказа се, че не е толкова сложно ! Вече имам диск-а, който ми беше необходим! На колегата prosqka ще кажа - нищо особено, а ако имаш нужда от помощ, пиши в лични и ще се свържем все някак!
  6. Много се радвам, че веднага попаднах на темата, която ме интересува. Късметче! Имам голяма молба за същото! Моля, ако може малко помощ, за което предварително благодаря! Диска ми е много необходим и ще съм щастлива да мога да се "добера" до него с ваша помощ колеги![
  7. Много се радвам, че веднага попаднах на темата, която ме интересува. Късметче! Имам голяма молба за същото! Моля, ако може малко помощ, за което предварително благодаря! Диска ми е много необходим и ще съм щастлива да мога да се "добера" до него с ваша помощ колеги![ quote name='prosqka' timestamp='1312147978' post='1057230580] Дали ще е по лесно да обясниш или да помоля някои колега да направи едно копие. Аз ще отида на място да го взема и ще почерпя то е ясно и каквото стува ще си платя.И само да спомена моите копчета на волана светят но на фаровете и на VSA не (може и лампите да са изгорели но ще проверя и ще пиша) колата е 2005 г. Благодаря предварително ако някои се навие да направи диск или колежката да обясни за копирането.
×
×
  • Създай нов...