Jump to content

mishostanchev

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно mishostanchev

  • Ранг
    Начинаещ
  1. За пръв път присъствах и евалата хора много е приятно това споделяне на манията ХОНДА . И благодаря на тези които направиха опит да ме интегрират.
  2. има ли някой от младост да ходим заедно към булгара
  3. дали някой му се намира от сивик 6ген. копчето за заключване на лявата врата че не го намирам никъде а иначе аз подарявам кората около волана която е имам горната част !!!
  4. с тези 300 400 лв само материалите не може да си покриекато влезнете в магазина и си купувате сирене и видите че е левче килото ще си кажете ебати боклука ама кат си боядисвате колите искате да стане перфектно и едва ли не автосервиза да ви плати че сте дошли говоря така защото от доста време работя като автобояджия и ме обиждат малко тия цифри (коментара е без лоши намерения към никой просто за да стане несхто хубаво трябва старание и хубави материали за да стане добре следователно и парите скачат)
  5. mishostanchev

    помощ

    Здравейте, купих си хонда сивик англичанка май и викате 2000г е но е ударена писах в търсачката но не намерих нищо та ми трябва рамер мешду ботушите за да мога да я изпъна имам аутодата но този размер го няма а много ми трябва и реших да се пробвам тук помагайте че искам да си я направя а това много ме спъва
×
×
  • Създай нов...