Jump to content

UglyDucky

Фен
  • Мнения

    284
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от UglyDucky

  1. Продавам усилвател=Thunder+бас=MegaVox +бас каса+кабели за автомобил с бушона ... Състоянието е перфектно,за ценители на брутален нисък бас 12-ка,ползвал съм ги само 3 месеца.Продадох автомобила си без тях тъй като ги купих за 370лв.Давам ги за 200лв на щастливеца който ми звънне. Ето линк с видео клип на саунда Намират се във Велико Търново,казвам се Цецо,цената е 200лв,пращам по Еконт телефон за връзка 0885 336 930
  2. Продавам кората за пред двигателя за Хонда Civic 5та генерация.Цената е 10лв Ето снимка Намира се във Велико Търново,аз съм Цецо и пращам по Еконт тел: 0885 336 930
  3. Продавам уникални спортни тунинг огледала.Подготвени са за шприц и боя.Електрически са и заводски тунирани.Не успях да ги сложа тъй като продадох красавицата си,затова ги продавам.Ето малко снимки.... Стоят много яко!Жестоко отварят колата... Цена 80лв.Намират се във Велико Търново,аз съм Цецо и пращам по Еконт тел: 0885 336 930 P.S.Малко оптически тунинг не е зле за НС Хонда на 3ти август нали?
  4. Продавам си детенцето..... линк на албума ТУКККК 2000 ЛВ. Honda Civic 1.6 DOCH Данни: Дата на производство - март 1995 г. Тип двигател - Бензинов Мощност - 130 к.с. Скоростна кутия - Ръчна Категория - Хечбек Пробег - 164000 км Цвят - Зелен 2(3) Врати Airbag Ел. Стъкла Лети джанти Металик Тунинг Центр. заключване Шибедах Автомобилал е в добро състояние. Спортно окачване, волан и филтър. Козметични забележки Велико Търново тел.: 0885 336 930 - Цецо
  5. Вярно ли е че всичките тези датчици,имат обща маса и.... къде да я търся ?
  6. да махам ли клемите на акумолатора?
  7. Променя си оборотите на празен ход,няма сила като я настъпя(не тръгва)само филтъра смучейки въздух пърпори,като върна газта и дам на свободна почти угасва и почва 1200/400/1100/700/1200/850оборота Проверих грешките и излезоха следните 3.-MAP - manifold absolute pressure sensor 7.-TPS - throttle position sensor TPS 9.-CYP - cylinder sensor 13.-BARO Sensor (Atmospheric Pressure) 14.-IAC (EACV) - idle air control valve 17.-VSS - speed sensor Възможно ли е всичко да се е скапало? а почти всичко съм сменил,мъчейки се да опр проблема....
  8. искам да знам дали има някакви електроники .... ок ...турбина,турбопътища,кулер .. и до тук колектора как се прави така че да пасне там... знам ли ? Ужас ... а не е невъзможно виждамКакви настройки ми трябват ?
  9. То ясно че пари ще ми трябват.... ама колко ?
  10. Искам да знам какжо ми е нужно да си сложа турбо,на стоковия си мотор д16з5.Гледах някоя друга тема и разбрах че до 0.5 не вреди на карантията в мотора.... Ама какво ми е нужно?
  11. Аз имам подобен проблем също(карам Civic D16Z5)...на място около 400/500оборота на 2к и на 4к оборота прекъсва и не се форсира както тряббва...Но при дъжд, се мокреше дистрибуторната ми капачка(с индукционна бобина е)и гаснех, но спасих положението с малко замазка от сИликон, знаейки че е временно решение и ето на!
  12. Ами до колкото мисля да... ще трябва да се пуска нова инсталация... благодаря предварително колега
  13. Аз имам подобен проблем също(карам Civic D16Z5)... на 4к оборота прекъсва и не сее форсира както тряббва...Но зимата се мокреше дистрибуторната ми капачка(с индукционна бобина е)и гаснех ,но спасих положението с малко замазка от селикон,знаейки че е временно решение и ето на!Мисля да сменя капачката с палеца... Използвам темата за да не отварям ново запитване.
  14. Колеги.... имам това(speed sensor),ама срязано със стърчащи 3 кабела Кутията е от D16Z6 вече,а километража ми е от D13B2 и има опция за ел свързване,но до сега бях с кутията от двигатля с който карам D16Z5,а там прдаването към километража е със жило и за това карах без километраж.Сега имам възможност да го вържа.... но не знам как Прерових чичко Gogle но не ми излезе никаква схема към кои пинове да вържа тези 3 жички...Някой може ли да помогне?
  15. на мем ми е разбит десния долен шарнир и при ляв волан се чува скърцане ... гадно скърцане там ти е проблема
  16. .....ми общо взето имаше малко трудности.... Махнах старата кутия и преди да сложа тази от D16Z6,смених съединителя... сложих комплект Ексиди.Поставих кутията и се появиха 2 проблема!Първия беше че не можех да използвам тампоните на старата(бяха различни),а втория че двуваловия мотор е с паразитна полуоска чийто диаметър на шлиците е 28мм,а отвора в деференциала на новата кутия 26мм... Поръчах си тампоните и дълга полуоска от тази кутия.Това забави пускането в движение с 2дни...Както и да е... през това време обслужих кутията(налях чорбите) и обезвъздуших хидравличния съединител.Поставих тампоните и полуоската!Наложи се да скъся въпросния прът с един сантиметър тъй като при 1ва,3та и 5та имаше недохот на лоста за да влязат... Събрах и всичко беше 6так... Още свиквам със съединителя....много е мек педала Добре е!Ето и малко снимки !
  17. Специално към "атома" имам още 262 мнения с по едър шрифт,редактирай и тях а?
  18. Значи колега!Първо се наех сам да си сменя кутията без да съм го правил това преди...отне ми доста време за това(махнах от d16z5 двувалка(L3 кутия) и сложих от D16z6 едновалов(S20 кутия)Разбираш ли буквите и цифрите или да дам още пояснения?Второ,въпроса ми по темата беше "Има ли реглаж под скоростния лост?" и търсих отговор за да не се налага да разпилявам и салона в колата си напразно(само това ми оставаше да разпилея)...Трето!Естествено че има и че съм сменил маслото в кутията (нали я слагам)и естествено че има течност в съединителя! Четвърто...Ако не си забелязал на всякъде пиша с такъв шрифт....така ми е готино!А и не на последно място по значение... но все пак по ред ,пето,""jamo-Публикувана 29 март 2012 - 16:32 - Смени си пак кутията "" ....колко проницателно! Извинявам се на модераторите и на всички които съм засегнал със някои мнения по тази тема,но мисля че когато някои не знае или не разбира въпроса зададен от колега,по добре е да не пише или да не обърква и най вече да не се подиграва с излишни мнения в този форум.Има си място къде... не и в "Hondabg.com Форуми > Технически въпроси>" нали така?
  19. :D :D ами нямам проблеми, просто скъсих превключвателния прът с 10мм и всичко е тип-топ... можеше и без некомпетентни мнения ,но все пак благодаря!
  20. ...благодаря за "изчерпателните" отговори,единствено "kiko" успя да ми отговори,за другите повтарям няма допълнителен реглаж от лоста!Вероятноста да ги регулирам е само и единствено от дължината на пръта към кутията
×
×
  • Създай нов...