Jump to content

viessman

Фен
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно viessman

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 4.09.1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.navbul.com

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    downtown
  • Интереси
    navigation, navigational equipment, ship brokerage, bodyboarding, music...

Последни посетители

1906 профилни разглеждания
  1. благодаря за поздравите, но вече близо година и половина е моя
  2. още един! един съвет - издирвах във форума тема за оригинални стелки и доставка...?На времето май имаше подобна тема! Търся оригинални мокет и гумени...
  3. Смяната не е толкова трудоемка - и за фар и габарит! Свалянето е от подкалника, отваряш пластмасовата кора, огъва се и е пластична, така че смело. Сваляш си "фасонката" , има метална скоба държаща крушката, освобождаваш я, сваляш старата, слагаш новата, отново скобата, завинтваш... не е кой знае каква процедура, само дето с една ръка я вършиш! ако имаш тънка ръка и тънки пръсти ще ти е по-удобно, ако ли не, както в моя случай жена ми с тънките пръсти успя да закопчее скобата на новата крушка цялата работа отне 20 мин. в тъмна дъждовна вечер П.С. смелостта със свалянето на бронята не я разбирам! разфасоването на половината кола - също!
  4. Според мен си позволяват да раздават Джазове заради факта, че новият модел вече излезе, старите бройки да ги разкарат просто...
  5. а цените на въпросните, били те и оригнални, са?!?!Някакви проблеми да си имал с въпросните накладки, странични "ефекти"?!
  6. 2-3 месеца след гаранцията. 2005-та е. Очудва ме разликата в цените на едни парчета метал!
  7. Здравейте, преди около месец си смених предните накладки на Джаз-а. В сервиза на Хонда в града ми взеха 200лв Оригинални ала бала. 2рата ми японска кола е това и имам представа за цените, въпросът е че паднах при новината за 200лв за предни накладки. Днес звънях в НИППАРТС, една любезна мадама ми даде цена от 55лв за комплекта! Не се заинтересувах от марката. Възможно ли е това? Да приема ли, че накладките на колата са оригинални Хонда, а тези,които ми предложиха във въпросната фирма са на друга марка? Или да си сипя вода от хладилника?!Поздрави!П.С. както гледам и заспивам и не гледам! Хода Джаз още не са изкарали!
  8. добре, друг въпрос, тъй като съм лаик малко, как така на суифта, който карам до сега свещи не съм сменял? 1.3 моно 92ра все още е с оригналните свещи... заради зацапването ли се сменят или?
  9. т.е. да разбирам, че евентуални главоболия ще си имам със свещите ?
  10. мерси много за съвета! не търся кола, с която да се гоня и да се трепя, търся практичност и икономичност, това, че е с верига спестява малко от поддържката! просто се насочих, понеже е сравнително нова, предполага се че ще харчи малко, за в града - където карам 80% от времето е перфектна all-in-one дет се вика, а и с тия сегашни и предстоящи цени на бензина жаждата за "адреналин" ще се изпари съвсем! а и за нова кола - не съм си навил на масрафа още и не ми се гние по корабите за една таратайка! мерси пак за съветите и мненията!П.С. джаз-а, който ти имаш с какъв двигател е?
  11. покарах мъника, нормално ли е двигателя да е сравнително тромав? при изключване от 4та на 4500-5000 оборота, оборотите падат бавно? сега карам един суифт и двигателя му е очудващо по-пъргав и по-адекватно отговаря на педала....
  12. Благодаря за мненията, колицата е на ~23 000 км с оставаща гаранция от 4-5 месеца, купувам я от официалните представители на Хонда, а и са ми много добри познати, всички возила до сега, които съм имал са там поддържани, така че май ще скоча с двата крака в джаза пък да видим!
  13. viessman

    Honda Jazz

    Здравейте, предстои ми покупка на Хонда Джаз 2005-та 1.2л, климатик и останалите шукарийки. Ще се радвам ако някой ми даде съвет и впечатления, както от собствениците, така и от хора с наблюдение върху модела! Къде дават най-често дефекти, за какви скрити такива да гледам и т.н. Статията за покупка на автомобил втора ръка съм я прочел, затова искам,ако е възможно, конкретни съвети и впечатления! Благодаря Ви предварително
×
×
  • Създай нов...