Jump to content

fenabg

Почетен член
  • Мнения

    6500
  • Присъединил/а се

  • Days Won

    96

Мнения публикувано от fenabg


  1. Преди 1 час, Veseliq написа:

    Скрих конспиративните мнения 

    Трий цялата , знаеш ли какво е новообразувание като медицински термин , гадна дума , рака не е проблем така ли? Или там е друго въпреки че си заминават много повече хора  .  Гледат се някакви статистики за настинки , изчезнаха сезонните грипове. ХОРАТА с различно мнение са мразени , отричани , мнението им е без значние в случая ти го доказа .  На 11 март 2020 това което написах беше конспирация за разлика от сега  . И не не гледам тук сеир . Трийте наред и махайте различните ! това е бъдещето! 

     

    Преди 1 час, Veseliq написа:

    Тролщината ли е твоят начин за забавление?

    Цитат от тролщината ми останал без отговор :
    Пишете за България не пишете за Европа ,Канада , Австралия.. Или какво се случва в последните 8 дни в евро парламента. Всъщност имаш право и на трето пришествие.

    Или е по лесно да настроиш хората на твоята честота . Като се пише се пише с факти никои не ми отговори !
     

    • Харесвам 3
    • Нагоре 1

  2. Само като Ви чета поста , си личи че това което става ви харесва . Пишете за България не пишете за Европа ,Канада , Австралия.. Или какво се случва в последните 8 дни в евро парламента. Всъщност имаш право и на трето пришествие.

    • Харесвам 1
    • Нагоре 1

  3. Същия случай имах преди година.  От газовата неграмотни гЪзаджий да не свети грешки сложили комуникатор или там каквото е името на това л@йно. Така след като го отрязах почна да се връзва колата с диагностиката като црв не акорд. Част от грешките останаха  и след смяна и на екуто всичко се нареди. Имам един пак подобен случай  там вече е само екуто . 

    • Нагоре 4

  4. Ще си пиша кога си искам и където искам . И от заяждане до реалността която явно приемаш с нюха си има разлика. Не ви ме видял като се заяждам споко. Но нехайство от твоя страна и немърливост от страна на така наречен майстор  не ме прави заядлив при положение че съм го отбелязал. Трето при по студено време работа на смукaч" и къси разстояния съдържанието на бензин в маслото може да се повиши.  Но това с нос и следена на скоростта на капката не се получава. Четвърто както са казали по горе този мотор не страда от такива болки , и пето има масла  които по дефаут си смърдят на разни фракций наподобяващи бензин. Ама нали се заяждам , другия път и сипете не 5 а 6 литра .

    • Нагоре 2

  5. преди 11 минути, milenjs написа:

     

    А и да питам , не можах предния път в БГ да намеря за изпискателния колектор гарнитура и сложих старата, за смукателя изрязах от картон та намират ли се някъде тези 2 гарнитури?

    И някаква идея защо е с 1 зъб напред зацепването на ангренажа?

    Намират се да. И главата задължително се шлйафа .


  6. Преди 11 часа, milenjs написа:

    Е стига де. Аз клингерит не съм споменал. Питах за различна от MLS металната защото сега бях точно с такава. ОЕМ не намерих, търсих из .....

    Различна от метална е клингерит , това пе е писало хрв не пречи. 

    Нова оем с 5 дни доставка 107 лева ,стига да има на склад.


  7. Все глупости написа. Първо клингерит , хората вървят на пред ти на зад , купи си каруца с магаренце . Второ заговори за оем гарнитура сега заговори за най евтината възможно .  Някой коли не си заслужават собствениците.

×
×
  • Създай нов...