Jump to content

burnbrain

Фен
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно burnbrain

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 23.01.1983

Profile Information

  • Кара
    Дел Сол-а да откача
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Contact Methods

  • Skype
    ypashov
  1. Колата е капарирана.
  2. Колеги пускам я за 2000 лв. в следващите две седмици. Ако не се продаде я зазимявам във Велико Търново. Тази цена си е направо подарък.
  3. Пускам я и в mobile за 2500 лв. За наем на гаража съм платил повече от това.
  4. Само за съфорумци 2500 лева до края на Октомври.
  5. 3000 български лева дами и господа.
  6. burnbrain

    Honda CRX Del Sol

    Здравейте, Със завидно недоволство си продавам Хондата - CRX D16. Но за съжаление няма къде да сложа детското столче и гаражът ми трябва... Автомобилът е в много добро техническо състояние за възрастта си. Притежавам го от 2012 година и съм минал около 20 000 км. Държа го в гараж и го карам само лятото. Двигателят и скоростната кутия са безупречни. Окачването не е стоково и е по-ниско. Има забележки по външния вид. По левия заден калник има малко ръжда, която съм снимал. Купих го от един колега от Горна Оряховица, който е сложил бутала за по-висока компресия, разпределителен вал Stage 2 и по-твърди пружини на клапаните. Свършил е чудесна работа, която аз трябваше да довърша, но за съжеление така и не намерих време. Следващите стъпки са малко по-голяма генерация и добра настройка. Има ГО до Януари 2018 и преглед то Август 2018. Намира се в София. Цена 3300 лв. Продава се спешно. Йордан - 0888373114; ypashov@gmail.com
  7. Ще опитам, въпреки че звучи сложно. Благодаря за инфото, следващия път ще мина по-късно.
  8. И аз стигам до това заключение. Дори да регулирам затварянето на вратата (по плътно) не вярвам да стане. Уплътненията просто са на 19 години - не знам и аз какво искам още от тях Сега идва въпроса кое по напред - генерацията, гумите, спирачките или покрива. Май ще започна от нови дискове и накладки и едни нови гуми, че ми се живее Вкарах се и аз във филма то е ясно ами дано жена ми не ме изхвърли!
  9. Колеги моят таван скърца/тропа и тече от страната на шофьора. Днес цял ден се борих с тавана. Махнах пластмасовите панели - отпред на колонките са само със щифтове, отгоре се развиват сенниците и има още два винта и другото са шифтове. Отзад колонките са на щифтове но само ги отварям отгоре не ги махам напълно, а отгоре се маха винта на лампичката и после щифтовете.Развих ботлтовете и гайките на държачите на тавана и подложих гумички (уплътнения за маркуч на пералня) около 1 мм. Идеята беше да ги смъкна малко надолу за да стягат по добре. Сега тавана се стяга яко - като го заключа и се помъча да го разклатя не помръдва. След това напръсках всички гумени уплатнения със силиконов спрей от Бриколаж (щанда за аксесоари за коли).Ефекта е минимален - по-малко капе но скърца яко. Следващата стъпка ще е да разглобя пластмасите на тавана защото според мен от там идва шума.
  10. Колеги на 29 Май отскочих до Еко-то на България след 19 и имаше само един много як бял Прелюд паркиран самотно. Имаше няколко групички поркащи бирички, но нищо очевидно. Тъй като съм новак, как да позная има ли от нашите следващия вторник?
×
×
  • Създай нов...