Jump to content

meto_pz

Фен
  • Мнения

    38
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно meto_pz

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 19.07.1984

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic 95g. D13B2
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пазарджик
  1. Здравейте колеги.Странен проблем ми дойде на главата,а именно-парното ми спря да функционира на първа и втора степен,докато на 3 и 4 си работи безпроблемно.Имате ли идея,какво му е и мога ли да се справя сам с проблема или да посетя сервиз.Колата е Хонада Сивик 95г. Д13Б2.
  2. Колеги,от къде мога да си поръчам въпросните щипки,че мойте ги изпотроших и не ми се иска да ги "побългарявам".От двадни обикалям магазините и се ровя в нета,но нищо не открих.
  3. За каква кола става въпрос колега?Сивик 5 генерация хеч
  4. Kолеги,как сваляте панела с джаджите за парното,че аз нещо не успях?
  5. Много раляхте темата,колеги!Та потемата:Днес си купих въпросната гарнитура с о-пръстенте и още едни по малки "кръгчета".Струва 35лв комплекта (в Пазарджик) .В неделя ще правя реглаж на клапаните и и ще сменя гарнитурите.Дано има ефект.
  6. Аз също трябва да сменявам гарнитурата и тези пръстени,защото имам същият проблем.От Пазарджик съм и тук има дин магазин за японски части,ще проверя и ще пиша каква е цената и дали ги има.
  7. Прав си колега.караам я от 20 000 км и не съм правил тази процедура.Преди това в Италия също не ми се мисли кога е правен.Въпросът ми е какво ще се подобри като ми направят реглаж и колко струва горе долу?
  8. Карам Сивик 1,3 16V 95г. карбуратор разбира се.Та...въпросъм ми е:Нужно ли е да се прави реглаж на клапаните или са саморегулиращи,защото в последн време ми се струва че тропат.
  9. защото в Пазарджик всички "майстори" са пълни негодници и няма диагностика за моята хонда.Един маистор в сервиза на бош ми каза че ила много сложна с тези вакуми....просто нямам думи.п.с.Кбели и свещи смених.Сега е с нови.Положението е същото...
  10. Накратко...1-во:гори над 10/100 бензин2-ро:глъхне при рязко подаване на гаста3-то:когато не е работела 1,2 дни и времето е студено,като я запаля работи на 3 цилиндъра докато загрее и пълни бензин в двигателя.След като загрее се оправя.п.с. Разхода на гориво ми е същият и при топло време...
  11. Братле ако ти оправи колата ще дойда специялно до Варна да види моята.Наистина съм вдигнал рце от нея...сега ще постна една тема,че аз имам и други ядове с нея...
×
×
  • Създай нов...