atoma 995 #1 Публикувано 9 Август, 2013 Честит Рожден ден бро, да си жив и здрав, много здраве, щастие, късмет и любов ти желаем (аз и жената). Честит рожден ден и на jowy 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #2 Отговорено 9 Август, 2013 (Редактирано) ЧРД Дидо, Много здраве, късмет и финанси! Както каза малкия ми син след нещата, които прави по колата ми: "Този чичко сигурно е най-добрия дето ремонтира Хонди" />. Редактирано 9 Август, 2013 от Niki_V Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.Todorov 14 #3 Отговорено 9 Август, 2013 Честито на майстора!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #4 Отговорено 9 Август, 2013 Честит Рожден Ден Учителю На тази преклонна възраст ти е време да смениш не толкоа спортната Бабичка VT с някой натокан Пасат TDI Бъди жив и здрав и от клиенти да не се отървеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1834 #5 Отговорено 9 Август, 2013 ЧРД и от мен!Бъди - жив , здрав и щастлив, всичко друго е вторестепенно!Успех :thumbs1:/>. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #6 Отговорено 9 Август, 2013 Честит рожден ден. Бъди жив и здрав. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enigma 78 #7 Отговорено 9 Август, 2013 ае за много годидни,жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Валентин87 24 #8 Отговорено 9 Август, 2013 Честит рожден ден жив и здрав бъди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #9 Отговорено 9 Август, 2013 Диди,пожелавам здраве,късмет и успехи!Ако не Пасат поне един Акордеон с R накрая Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #10 Отговорено 9 Август, 2013 Благодаря за пожеланията,да ви се връща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wierdo 1 #11 Отговорено 9 Август, 2013 Жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #12 Отговорено 9 Август, 2013 (Редактирано) Жив и здрав и от мен Редактирано 9 Август, 2013 от doggy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Окич 69 #13 Отговорено 11 Август, 2013 Честит рожден ден на патерици ! Жив и здрав да си, здрави нерви и силна воля ти пожелавам аз, за да ти е по-леко с нашите таратайки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #14 Отговорено 20 Август, 2013 Брех деба маа муууу,две седмици нямах достъп до комп и скивай кви неща пропуснах!Жив и много здрав да бъдеш и попътен вятър в начинанията татееее!И да се грижиш за оная възрастната жена... ...цената и все повече се вдига! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове