Jump to content
Guest bate_em4o

Honda Logo 1.4

Recommended Posts

Guest bate_em4o

Мъчех се с търсачката,ама не се получи.Има ли някои наблюдения за тази кола?Или информация.Жената ми мрънка да сменя колата,та викам да я направя фен! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Емо, ей това е май най-съдържателната досега тема на тая тема...

HTH!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Емо, ей това е май най-съдържателната досега тема на тая тема...

HTH!

благодаря, Ian.

Може би Tino ще даде пресна информация? :P

На мене ми се видя отвън симпатична,вътре наистина нещо.....ама в мобилето има една дето са я "освежили" доста добре.

Публикувано изображение

Ако някои има предложения за друг модел,да ги каже.

Става въпрос за малка кола,ще се кара почти изключително в града на къси разтояния.;5-10 км. на ден.

Да не е много мощна.(ще я кара жената)

По възможност да търпи газ.

За 5-6000 лв.

Съжалявам,че дублирам темата.

Редактирано от bate_em4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прочетох си старите мнения и няма какво повече да добавя :P Освен , че сменихме наскоро съединител - 280 лв оригинален Дайкин от Самурай , Пловдив и биалетки от Бултрако - 120 лв бройката :P няма от къде другаде !!! Не си спомням дали съм писал и за ламбда сондата , 4 жилна от Германия 480 лв май беше ;) И май скоро трябва и задното гърне да сменяме ;) Мисля си , че за кола на 200 000 км почти минати само в България ( и 60 км в Гърция :P ) си е перфектно , имайте в предвид , че повече километри е била в ръцете на служители на фирмата и мойте ( което не е плюс в случая ;) ) Относно газ-та , със сигурност търпи , в Германия съм виждал Логота с газови , с бутилка на мястото на резервната гума ;) За обикновенна газова не знам вече - не съм специялист . Мисля си , че споменавайки какви километри ще минава автомобила се обезсмисля газово устройство - но все пак ти си знаеш ;) А като според мен по-добра алтернатива е Тойота Айго ;) По-икономична , по-просторна отвътре , по-нова , по-спокойна за каране ;) Логото е бързооборотно на ниски и особено при женско каране може да стане фал :o А ако имаш интерес за Айго ми пиши на лични - продавам едно в момента ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Танкс,Tino.Старото + новото инфо,ми даде насока на мислене. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А Айгото не е по-добра от Логото. Интериорът е спартански почти като на Голф от миналия век.Пък и доста ги критикуват из авто пресата:

Пежо 107, Ситроен С1 и Тойота Айго са популярни сред широката аудитория, най-вече млади шофьори, жени и... гейове. (Заедно с Фиат 500, тази тройка коли е най-харесвана от гей и лесбо общността.)Те са семпли, повратливи и икономични. Въпреки това, всички те страдат от някои сериозни и не толкова сериозни, но все пак дразнещи проблеми.Да започнем с това, че според много собственици, пластмасовите панели по вратите получават вдлъбнатинки. Интериорните пластмаси са точно толкова евтини, колкото може да се очаква.Багажникът е критикуван както от собственици, така и от автожурналисти, че пропуска вода в дъждовни дни. В допълнение, механизмите на вратите и багажника лесно се чупят.Проблемите със сигурността са доста по-сериозни. Според различни източници, резервоарите могат лесно да пострадат в случай на удар отзад и това да доведе до пожар. Въпреки това собствениците не трябва да се притесняват, това се случва рядко и тройката далеч не е преродената версия на щатското Форд Пинто.Тройката поддава на преобръщане в завой заради пословични проблеми със стабилността. Според изследване, 75% от техните собственици са имали проблеми със стабилността и/или временна загуба на контрол в завой.Присъдата: Ако искаш готина, малка кола за града мисли внимателно преди да избереш какво да купиш. Ако искаш Пежо, игнорирай 107 и се насочи към 207 или 206+, ако си Ситроенист - вземи C2 или C3, ако предпочиташ пет врати, феновете на Тойота могат да обмислят малко по-големия Ярис, който е много по-привлекателен от Айго.

Карах Айго 1 година и наистина имах проблем с въздушните възглавници и загуба на управление, а беше нова. Освен това задните спирачки - барабанните й се повредиха. Аз съм за Логото. Азащо не и някой Сивик? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...