Jump to content
foz

Раздел за 8-ма генерация сивик

Recommended Posts

Има ли възможност да се направи едно раздел за тази генерация Сивик ?Имам такъв сивик от няколко месеца и съм направил някои подобрения по него.Смятам, че ще полезно да ги споделя с вас, а ако са из другите теми ще потънат. Вече не са малко такива коли из БГ. :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не се заяждам , но видял ли си отделен раздел за някоя друга кола във този форум, че да има конкретно за 8-ма генерация сивик :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Повярвай ми, ако наистина напишеш нещо интересно и полезно, няма да потъне.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами щом е такава работата ще подготвя един снимков материал и ще пиша :unsure:@lookcho не го приемам като заяждане :) Просто всичко е на куп и не ми се вижда организирано.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Alexandro

Абе че си трябва нова организация, си трябва, но така на парче не трябва да се работи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aз свърших моята част.Сега сте вие :lol:Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

то в Русия годишно се продават към 30000 нови Хонди - просто такава им е отпуснатата квота...Едно да оразмериш форум с такива цифри за потенциални посетители, друго е за у нас.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В този рашански сайт е писано само и само за сивика, а другите модели? Така е лесно само за един модел да се направи подфоруми, но колко много други модели имат хонда? Колко много подраздели трябва да се направят за другите модели ,ще стане дълга ,дебела и много широка , и ще се объркваме много повече.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Alexandro

Абе какво сравнявате нашия форум с руския форум за Хонда Сивик :P Това са чисти спекулации. Нашия форум се вижда че става все по-пренаселен. Организацията се вижда че вече не е пригодна за този брой (и различен вид) теми които се пускат. Какви промени ще се направят е въпрос на обсъждане между нас - потребителите (включая и модераторите разбира се, повечето ги помня като обикновени потребители откакто съм се регистрирал тук). Има и вариант 2 - админа еднолично да промени организацията както му харесва на него - това не е лош вариант, защото мисля че е достатъчно кадърен за да го направи. Но за да стане това той трябва да има ясна представа от сегашното състояние и най-вече от това какви промени са нужни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest SkyOne

Абсолютно съм ЗА промени, темите са много и трябва да се организират по някакъв начин.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...