foz 1 #1 Публикувано 19 Юни, 2008 Има ли възможност да се направи едно раздел за тази генерация Сивик ?Имам такъв сивик от няколко месеца и съм направил някои подобрения по него.Смятам, че ще полезно да ги споделя с вас, а ако са из другите теми ще потънат. Вече не са малко такива коли из БГ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #2 Отговорено 19 Юни, 2008 не се заяждам , но видял ли си отделен раздел за някоя друга кола във този форум, че да има конкретно за 8-ма генерация сивик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #3 Отговорено 19 Юни, 2008 Повярвай ми, ако наистина напишеш нещо интересно и полезно, няма да потъне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
foz 1 #4 Отговорено 19 Юни, 2008 Ами щом е такава работата ще подготвя един снимков материал и ще пиша @lookcho не го приемам като заяждане Просто всичко е на куп и не ми се вижда организирано. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Alexandro #5 Отговорено 19 Юни, 2008 Абе че си трябва нова организация, си трябва, но така на парче не трябва да се работи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
foz 1 #6 Отговорено 28 Юни, 2008 Aз свърших моята част.Сега сте вие Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivoto 0 #7 Отговорено 7 Юли, 2008 Може да се погледне как е организиран и един от руските форуми на Хонда Сивик. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #8 Отговорено 16 Юли, 2008 то в Русия годишно се продават към 30000 нови Хонди - просто такава им е отпуснатата квота...Едно да оразмериш форум с такива цифри за потенциални посетители, друго е за у нас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #9 Отговорено 17 Юли, 2008 В този рашански сайт е писано само и само за сивика, а другите модели? Така е лесно само за един модел да се направи подфоруми, но колко много други модели имат хонда? Колко много подраздели трябва да се направят за другите модели ,ще стане дълга ,дебела и много широка , и ще се объркваме много повече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Alexandro #10 Отговорено 17 Юли, 2008 Абе какво сравнявате нашия форум с руския форум за Хонда Сивик Това са чисти спекулации. Нашия форум се вижда че става все по-пренаселен. Организацията се вижда че вече не е пригодна за този брой (и различен вид) теми които се пускат. Какви промени ще се направят е въпрос на обсъждане между нас - потребителите (включая и модераторите разбира се, повечето ги помня като обикновени потребители откакто съм се регистрирал тук). Има и вариант 2 - админа еднолично да промени организацията както му харесва на него - това не е лош вариант, защото мисля че е достатъчно кадърен за да го направи. Но за да стане това той трябва да има ясна представа от сегашното състояние и най-вече от това какви промени са нужни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest SkyOne #11 Отговорено 13 Октомври, 2008 Абсолютно съм ЗА промени, темите са много и трябва да се организират по някакъв начин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове