nifelit 0 #1 Публикувано 29 Август, 2009 Здравейте, разбрах че за хидравликата на Хонда е най-добре да си купя масло от Бултрако, но тъй като мойта рейка е счупена и нивото на маслото в момента скоростно пада дали не мога да сипя някакво обикновенно докато я закарам за ремонт на рейката, че се притеснвам до тогава да не се прецака и помпата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #2 Отговорено 29 Август, 2009 Можеш да сипеш и ATF. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #3 Отговорено 30 Август, 2009 Здравейте, разбрах че за хидравликата на Хонда е най-добре да си купя масло от Бултрако, но тъй като мойта рейка е счупена и нивото на маслото в момента скоростно пада дали не мога да сипя някакво обикновенно докато я закарам за ремонт на рейката, че се притеснвам до тогава да не се прецака и помпатаКолега не се притесняваи за помпата,щом има голям теч реиката наливаи смело МХЛ 32 българско масло че е по евтино,а вече като я ремонтираш промий системата и си налеи каквото трябва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lubimec13 2 #4 Отговорено 31 Август, 2009 Аз наливам от една година Приста и нямам никакъв проблем така че смело някакво по-евтино и това е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jordan 6terev 0 #5 Отговорено 10 Септември, 2009 Аз ползвам ATF но е 20 лв литъра,което си е маи скъпичко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #6 Отговорено 10 Септември, 2009 Аз долях вчера ниаква измислена марка хидравлично мало 13 лева литъра беше на минимума допълних го и спря да пресвирва както правеше преди това от време на време. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
powerhonda 0 #7 Отговорено 10 Септември, 2009 Колега слагай ATF D2 на OMV има го на бензиостанциите 11лв.е литър много е добро казвам го от опит защото го продавам доста! и мойта е с него нямам ядове...то е червен флуид за хидравлики,серво и скоростни кутии и като цена качество е най-добро! успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове