Jump to content
Blue Dragon

Стелка за багажник на CR-V RD1

Recommended Posts

Здравейте, извинявам се за глупавия въпрос, но искам да попитам как се сваля мокетената стелка в багажника на CR-V първа генерация. Стелката е хваната с 3 пластмасови клина, които не мога да извадя без да ги счупя. От онази гръцка верига магазини за детски играчки и домашни потреби с име на голям самолет си купих една подложка от полиуретанова пяна (струва 15 лв - 100 см х 180 см) и искам да извадя оригиналната стелка, да я сложа върху тази подложка и да я очертая, за да мога после да я изрежа за да пасне в багажника. Но пустите клинчета не искат да излязат, даже едното тръгна да се троши.

Редактирано от Blue Dragon

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето виж това клипче, показан е инструмента, с който се маха, и начина също, не е за ЦРВ, но принципа е същият на щипките. Ако го счупиш, просто си купи нови, примерно от АвтоБим.

https://www.youtube.com/watch?v=WleXONeHDpU

Редактирано от crown_bg

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговора, преблемът е решен - използвах малки клещички с остри върхове лека полека ги подвадих клинчетата. В крайна сметка се получи повече от добре, полиуретановата подложка си заспа на мястото. Ето как стана: http://imageshack.us/i/p3OZCck8j Ако модераторите считат за необходимо, може да изтрият темата или да я преместят във форум 4х4, Технически въпроси, тъй като по невнимание я пуснах в този форум.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...