Jump to content
niki_honda

Проблем с ксенон и лупи

Recommended Posts

Колеги, проблема е следния. На хондичката съм и сложил лупи и ксенон, но в последно време като паля ксенона в началото свети с хубава бяла светлина и след 10 сек. светлината става жълта и слаба. Смених си крушките и пак свети така. Взех си хубави АC баласти и отново няма промяна. Чудя се вече какво по токовете не е наред, за да пада така светлината?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имам въпрос към компетентните.От скоро си купих кола с ксенонови фарове.Снощи изведнъж установих че единия ми фар свети не с бялата светлина ,а с една лилава или червеникава.Свети си постоянно не мига не прави нищо но светлината му е много необичйна.Ако някой знае какво е това повреда ли е или само трябва да сменя крушка да ми сподели,защото никога не съм се интересувал от ксенон.А прочетох че имало значение какви крушки се слагат,кажете кои са добри и от къде се купуват и горе долу диапазон на цена.Колата е Хонда Ф-рв с оригинални фарове с една дума фабричен ксенон предполагам.

Благодаря предварително.  

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Червеникавата светлина е предвестник на изгаряне на крушката. Крушки има всякакви от 15 лв. за брой до 90-100 може и по скъпи да има. Моят опит до сега е, че на Филипс най-добре светят и най- дълго изкарват. Преди повече от година бяха 75 лв. бройката с отстъпка.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...