Jump to content
Whererabbit

Ремап на 7 серия, 2,2 iCDTI

Recommended Posts

Порових из форума и не можах да намеря сходна тема, а разделя за тунинг си е леко празен. Въпросът ми е - може ли някой да ми препоръча място, където да си закарам крокодила да го ремапнат качествено ?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лично аз мога да препоръчам http://premiertuning.com/

 

Ремап за Accord i-CTDi Stage 1 (софтуерно затворен ЕГР клапан, 180кс/380NM) е 180 GBP. Трябва ти Galleto 1260 кабел, с който да дръпнеш firmware-а на ECU-то през OBD буксата, да им го изпратиш, да платиш онлайн, до ден ще ти изпратят модифицирания файл и го флашваш по същата процедура. Лично аз съм флашнал моята и тази на Zlatozator и разликата е повече от осезаема. Ако съединителя ти е поизносен, ще започне да приплъзва след ремапа.

 

Има Stage 2, който е 204кс/440NM, но с него заводският съединител не издържа, дори да не е износен. Има съединители от CG Motorsports, които са предвидени за огромен въртящ момент - с едномасов маховик. Но са скъпи и правят шофирането, особено градско, доста... неприятно.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, аз лично се бях насочил към ремап сервиз в България. Приятел си прави там и е доволен. След ремапа дават 170/400 ако не се лъжа.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз лично ти препоръчвам да се разходиш до Годеч. Там се намира ето този човек : http://adler-auto.bg/dyno.html 
Карал съм и мои приятели и хондата при него.Разбира си от работата.Най-важното е,че чипа не е от тези готовите дет ти го слагат и дим да те няма.Колата се качва преди чипването на дино стенд и след това.Всяка кола е в различно техническо състояние и чипа се прави конкретно за твоя мотор.По спецификация дава,че за наште мотори ще станат около 175 коня.Моита кола е свежа и си я гледам много както и доста хора от форума тук и при мен успя да изкара без да се напъва много турбото и мотора 186 коня.Но пак казвам много зависи състоянието на колата.Като цена ми се върти около 450лв но не помня щото го правих началото на годината.Разлика преди и след чипа има осезаемо много.Ако караш нормално и разхода ще ти е надолу.Но повярвай ми първите месеци разхода няма да ти е по-малък от преди това.Просто защото постоянно ще я настъпваш..Кефа цена няма знаеш :))) 

Весели празници ! 

  • Нагоре 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...