Whererabbit 0 #1 Публикувано 22 Декември, 2015 Порових из форума и не можах да намеря сходна тема, а разделя за тунинг си е леко празен. Въпросът ми е - може ли някой да ми препоръча място, където да си закарам крокодила да го ремапнат качествено ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #2 Отговорено 22 Декември, 2015 Лично аз мога да препоръчам http://premiertuning.com/ Ремап за Accord i-CTDi Stage 1 (софтуерно затворен ЕГР клапан, 180кс/380NM) е 180 GBP. Трябва ти Galleto 1260 кабел, с който да дръпнеш firmware-а на ECU-то през OBD буксата, да им го изпратиш, да платиш онлайн, до ден ще ти изпратят модифицирания файл и го флашваш по същата процедура. Лично аз съм флашнал моята и тази на Zlatozator и разликата е повече от осезаема. Ако съединителя ти е поизносен, ще започне да приплъзва след ремапа. Има Stage 2, който е 204кс/440NM, но с него заводският съединител не издържа, дори да не е износен. Има съединители от CG Motorsports, които са предвидени за огромен въртящ момент - с едномасов маховик. Но са скъпи и правят шофирането, особено градско, доста... неприятно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Whererabbit 0 #3 Отговорено 22 Декември, 2015 Благодаря, аз лично се бях насочил към ремап сервиз в България. Приятел си прави там и е доволен. След ремапа дават 170/400 ако не се лъжа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HoNdA fEn 5 #4 Отговорено 24 Декември, 2015 аз лично ти препоръчвам да се разходиш до Годеч. Там се намира ето този човек : http://adler-auto.bg/dyno.html Карал съм и мои приятели и хондата при него.Разбира си от работата.Най-важното е,че чипа не е от тези готовите дет ти го слагат и дим да те няма.Колата се качва преди чипването на дино стенд и след това.Всяка кола е в различно техническо състояние и чипа се прави конкретно за твоя мотор.По спецификация дава,че за наште мотори ще станат около 175 коня.Моита кола е свежа и си я гледам много както и доста хора от форума тук и при мен успя да изкара без да се напъва много турбото и мотора 186 коня.Но пак казвам много зависи състоянието на колата.Като цена ми се върти около 450лв но не помня щото го правих началото на годината.Разлика преди и след чипа има осезаемо много.Ако караш нормално и разхода ще ти е надолу.Но повярвай ми първите месеци разхода няма да ти е по-малък от преди това.Просто защото постоянно ще я настъпваш..Кефа цена няма знаеш )) Весели празници ! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове