koceto80 0 #1 Публикувано 11 Декември, 2015 Здравейте имам следният проблем След сваляне на акумолатора за зареждане на дисплея на радиото ми се появи текст ,,Enter code" Какво да правя ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanax 87 #2 Отговорено 11 Декември, 2015 В момента се сещам само да си провериш в оригиналните документи ( manual) за кода, а ако го нямаш - обади се в Бултрако да ти го дадат по VIN кода на колата, срещу заплащане, предполагам. Също така, по проблема ти има писано във форума. Потърси и прочети! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koceto80 0 #3 Отговорено 11 Декември, 2015 Имам всички книжки но са на италиански въпреки че колата е произведена в UK,ako някой може да ми каже точно къде да търся (в ръководството на колата) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanax 87 #4 Отговорено 11 Декември, 2015 Моята е японка, документите са на швейцарски френски, но на заглавната страница, където пише име на първия собственик, номер на рама и т.н. има и код за радиото, написан на ръка. На мен никога не ми се е налагало да го ползвам, независимо, че и акумулатор съм сменял, налагало ми се е поне 5 пъти да го разкачвам през последната една година... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #5 Отговорено 11 Декември, 2015 Мисля че кода за всички е еднакъв, някой да ти го даде ако го има. Аз за съжаление нямам книжка като купувах колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
choro 0 #6 Отговорено 15 Декември, 2015 Погледни дали кодът не е записан на капачето на огледалцето в сенникът на шофьора/пасажера. Доста често го записват там, независимо каква марка е колата. Аз имах същият случай преди седмица и там го намерих. Ако го няма там пробвай в жабката, поне така четох в интернет като търсих за себе си какво да правя. Иначе на моето радио(сивик 2004г) като натиснеш 1 и 6 едновременно и тогава пуснеш радиото ти изписва един код на 2 пъти по 4 символа през няколко секунди. Аз щях с него да се обаждам в Бултрако да видя дали ще ми помогнат, но след това намерих кода на огледалцето. Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове