Юлиян Петров 1 #1 Публикувано 10 Декември, 2015 Здравейте, карам Сивик 6 генерация англичанка и имам проблем с дръжките на вратите. Знаете, че много се чупят, което им е хроничен проблем. Въпросът ми е някой купувал ли си е нова дръжка и какви са му впечатленията за нея. В момента ми се налага да сменя задна външна дясна и поподнах на сайт в нета, където се продават нови по 35лв., не знам обаче, какво ще е качеството. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen.Dilkinski 40 #2 Отговорено 10 Декември, 2015 здравей колега, аз съм сменял двете задни външни дръжки. Ако можеш от морга някъде да намериш я провери как е свалена и дали е читава. Ако е наред - стреляй смело. Относно нови, аз лично съм купувал задната лява от Юбико защото доста време търсих по моргите и нищо не намерих... Та, новата е ОЕМ, но трябва да ти кажа, че не съм впечатлен. 35лв. е ок, ако можеш дай линк да видим кой е сайта Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #3 Отговорено 10 Декември, 2015 (Редактирано) Аз ,също го имах този проблем,но с предните дръжки! Взех си нови(не оригинални)! Ако,правилата позволяват ,ще сложа линк ,на сайта от който ги взех! Като качество ,не са зле,аз лично от 2 години си ги ползвам и нямам оплакване! Трябваше, малко да се отнеме материал ,там където ,се поставя ключалката,защото след като дръпнеш дръжката опира и не иска да се прибере докрай.... Редактирано 10 Декември, 2015 от JK_HONDA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Юлиян Петров 1 #4 Отговорено 10 Декември, 2015 (Редактирано) Пламене, все ще намеря въпросната дръжка втора ръка, но ще трябва упорито да позвъня на 10-тина търговеца, няма да получа снимки и ако не ми хареса доставеното, ще си платя доставката на дръжката в двете посоки. Аз лично не вярвам, че лесно ще се намери такава дръжка в перфектно състояние, все пак това е пластмаса на 16-17 години, какво може да се очаква от нея!? Що се отнася до линк, предпочитам да не поствам, за да не се сметне като реклама. Като изпишете "дръжка за хонда сивик" в google, при изображения ще попаднете на снимката на дръжката, съответно и на сайта. Искам да попитам също, на живо новата дръжка също така гланцова ли е като на снимката на JK_HONDA или е матова? Редактирано 10 Декември, 2015 от Юлиян Петров Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #5 Отговорено 10 Декември, 2015 Дръжката е гланцова,но с една водна шкурка и спрей (мат ,колкото да покрие), стават все едно така са произведени! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове